Lauri Pedaja välgutab tagumikku

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Pedaja
Lauri Pedaja Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Filmistaar

Lauri Pedajat

on tabanud äge Bravuuritari sündroom.

Nagu juuresolevatelt piltidelt näha, on mitmeid kordi ööklubides paha poisi imidži pärast tappa saanud noortefilmi «Klass» staarile Lauri Pedajale üks kodupidu mõjunud eriti vembukalt.

Nimelt tabas teda hiljuti Bravuuritari sündroom, sest peo kulmineerudes kukkus poiss nii endalt kui ka sõpradelt pükse jalast sikutama.

Ilmselt soovis Lauri end kurssi viia kaasmaalaste trussikueelistustega.

Nagu fotodelt näha, eelistab popp poiss ise trendikaid tulipunaseid Calvin Kleini trussoone.

Filmis «Klass» mängis Lauri Pedaja jõhkard Andersit. Samas filmis oli muuseas ka eriti räige stseen rannas, kus peksukott Kasparit sunniti oma klassivennal suhu võtma.

Hiljem on Lauri mitmetele väljaannetele väitnud, et pärast filmi linastumist kinoekraanil on sagenenud talle rünnakud nii tänaval kui ööklubides.

Poiss on kurtnud, et teda on alla tõugatud treppidest, tantsupõrandal on virutatud korduvalt rusika või küünarnukiga, rääkimata poisi suunas saadetud verbaalsetest solvangutest.

Lauri ise on kinnitanud, et reaalses elus on ta tagasihoidlik ja püüab olla igati silmatorkamatu tegelane.

Hetkel osaleb Lauri vabatahtlikuna «Eesti otsib superstaari» saate kulissitagustes soengumeistrina. Esialgu stiliseeris ta vaid oma tuttavaid Keitu ja Kristjanit, kuid hiljem on vapralt asunud ka Taavi, Normani ja Arturi soengute kallale.

Elu24 küsis ka Laurilt juhtunu kohta paar kommentaari.

Millal ja kus selline raju pidu toimus?
Siis oli vist jõulude aeg, kui ma oma perse paljaks krabasin. Mul võis olla ka mälukas, aga arvan, et see oli mingi korteri- või majapidu. Jumal küll! Seda ma arvasin, seda ma arvasin, et need pildid varsti kusagilt välja ujuvad!!!

Õnneks olid sul trendikad punased alukad.
Jumal tänatud! Need olid valged punase äärega trendipüksid.

Kas häbi ka on?
Ilus prink perse, mis seal ikka häbeneda! Ehk, kui julged teha, siis julge ka tunnistada!

NB! Kiika lisaks ka meeleolukaid trendipilte!

 

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles