Kas jäid Õllesummeriga rahule?

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õllesummeri kolmas päev - vihma kallas nagu oavarrest
Õllesummeri kolmas päev - vihma kallas nagu oavarrest Foto: paparatso
Viis päeva tralli, head muusikat ja õllejoomist on selleks korraks jälle läbi. Polee pahaa... või mis Sina arvad?

Õllesummeri avapauk oli vägev! Peaesineja Moby suutis üllatada isegi korraldajaid endid meelitades kohale publikut nii Eestist kui lähiriikidest. Pealava ette kogunes kontserti kuulama 25 000 muusikasõpra.

Kuigi Õllesummeri teine ja kolmas päev kiskusid kergelt sügiseseks, ei andnud korraldajad ja summerdajad alla. Varjuti vapralt telkidesse ja laulukaare alla ning söödi vorsti, joodi kesvamärjukest ning nauditi Tanel Padarit, Kare Kauksi ja Venemaa muusikalegendi Mumiy Troll.

Õllesummeri kolmandal päeval avaldati austust varalahkunud rokilegend Gunnar Grapsile, tema meenutamine võttis nii mõnelgi fännil silma märjaks.

Laupäevane päev oli nutune. Vihma kallas kohati nagu oavarrest. Rahvast üritas peolainele saada Onu Bella, kes laulis nagu alati väga imelike sõnadega laule. Näiteks karjus mees mikrofoni: «Oksendan ma! Oksendan ma!»

Elmari tantsutelgis küttis publikut kuumaks pilkude ja nooltega diskolegend Nancy ja tantsupiruette õpetasid algajatele tantsustaarid Gerli ja Martin. Toimus Eesti Miss Bikini 2009 «Miss Aeroobika» konkurss, kuhu oli kaunitaride energeetikat mõõtma palutud suisa maag Hannes Vanaküla isiklikult.

Neljas päev oligi läbi ja lõhki Eestimaine. Esinesid Laululahingu koorid, Tanel Padar & The Sun, ansamblid Apelsin, Terminaator ja Violina ning Lenna Kuurma ja Ines.

Paljude eestimaiste esinejate kõrval astus siiski üles ka üks kaugemalt tulija. Nimelt esines Jazzialal Brasiiliast Rio de Janeirost pärit Daniel Marques, kelle kitarrikastist väljusid eksootilised rütmid nagu maracatu, frevo, choro, samba, bossa-nova, baião, afoxé jne.

Õllesummeri viimasel päeval, andis pealaval oma esimese suure kontserdi Kerli Kõiv. Kerli esimene suurkontsert oli visuaalne meistriteos, mille kandvaks teemaks oli headuse ja kurjuse võitlus.

Kerli kontserdil oli publik kahjuks vaoshoitum, kui Moby omal. Rahvas soojenes korralikult üles alles lisalugude ajal ja peale seda, kui lauljatar Eesti publikut pisarsilmi tänanud oli.

Vaata meeleolukat pildigaleriid kõikidest päevadest!

Kuidas jäid selle aasta Õllesummeriga rahule Sina?

Mida võiks korraldajad järgmiseks aastaks kõrva taha panna?


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles