Õpetaja püüdis õpilast tappa

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õpetaja püüdis õpilast tappa
Õpetaja püüdis õpilast tappa Foto: SCANPIX

Suurbritannia politsei uurib juhtumit, kus õpetaja püüdis õpilast tappa.

14-aastane õpilane Jack Waterhouse sai õpetajapoolse rünnaku tõttu raskeid peavigastusi ning ta toimetati haiglasse, kirjutab abc.net.au.

Vägivallajuhtum leidis aset  selle nädala kolmapäeval Mansfieldis All Saints Roman Catholic Schoolis.

Politsei arreteeris 49-aastase õpetaja Peter Harvey, keda kahtlustatakse ühe õpilase tapmiskatses ning kahe õpilase ründamises.

Juhtumi uurijate sõnul olid kannatada saanute klassikaaslased juhtumist šokis. Väidetavalt kasutas õpetaja relvana kaalupomme.

Kinnitamata andmetel sai sündmusteahel alguse sellest, et õpilane vandus tunnis ning nähvas õpetajale. Õpetaja kannatus katkes lõpuks ja ta ründas õpilast.

Politsei kinnitusel sai Jack Waterhouse raskelt vigastada, kuid ta olukord on stabiilne.

«Õpilase vastu kasutati käepärast «relva». Kool teeb meiega igakülgset koostööd  ning püüame välja uurida, mis selle taga oli. Juhtumisse aitavad selgust tuua selle tunnistajaks olnud õpilased,» selgitas politseiuurija Adrian Pearson.

Pearsoni kinnitusel olid kahel teisel õpetajapoolses rünnakus kannatada saanud õpilase vigastused kergemad ning haiglaravi nad ei vajanud.

Juhtumiga seotud õpilaste vanemate sõnul ei oleks nad iialgi uskunud, et koolis selline vägivald aset leiab.

«Mu šokis poeg helistas ja rääkis, mis juhtus. See on lausa ennekuulmatu,» sõnas ühe õpilase isa.

Varem selle kooli lõpetanute sõnul on füüsikat õpetav Peter Harvey õpilaste seas populaarne ning varem ei ole kellegi vastu kätt tõstnud.

Nimetatud kool on Suurbritannias populaarne ja hea kuulsusega õppeasutus. 



Kommentaarid
Copy
Tagasi üles