Galerii: Õllesummeri esimene päev (täiendatud)

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õllesummer vallutas lauluväljaku - esimene päev
Õllesummer vallutas lauluväljaku - esimene päev Foto: Karli Saul/Jelena Rudi
Õllesummeri esimene päev meelitas kohale meeletu rahvamassi. Avapaugu tegi ansambel HU? ja grandioosse lõppakordi õhtule, ürituse peaesineja, Moby.

Õllesummer kestab kokku viis pikka päeva ja ning kohale tuleb üle saja esineja.

Eile õpetasid Raadio Elmari tantsutelgis näiteks peotantsu samme Gerli Padar ja Martin Parmas. Väikesel laval esinesid Traffic ja Ivo Linna. Samas algasid ka Bikiini Missi valimised.

Õhtu nael oli aga loomulikult Moby, mis purustas Õllesummeri publikurekordi. Pealava ette oli kontserti kuulama kogunenud hinnanguliselt kuni 25 000 muusikasõpra.

«On fakt, et Moby esinemine Tallinna Lauluväljakul oli üks selle aasta muusikasuve tippsündmusi,» kinnitas ka Õllesummeri pressiesindaja Reno Hekkonens.

Täna esineb aga pealaval Venemaa üks kuulsamaid rokk-bände, Mumyi Troll. Lisaks Mumiy Trollile astuvad täna eri lavadel üles pikka aega kontserttegevusest eemal olnud Mahavok ja Kare Kauks. Elmari laval esinevad Anne Veski ja Nancy, džässiprogrammiga astub üles Gerli Padar & Groove Happening.

Vaata esimese päeva pildigaleriid!

Kas sina lähed sel aastal Õllesummerile? Miks?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles