Moby purustas Õllesummeri publikurekordi

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moby kontsert Õllesummeri avapäeval 8. juulil 2009 lauluväljakul
Moby kontsert Õllesummeri avapäeval 8. juulil 2009 lauluväljakul Foto: Jelena Rudi

Kuigi täpsest külastajate arvust Õllesummeri avapäeval on veel vara rääkida, näitavad esialgsed hinnangud, et Moby tõi lauluväljakule Õllesummeri 16-aastase ajaloo suurima avapäevapubliku.


Eile alanud Õllesummeri peaesineja Moby meelitas kohale publikut nii Eestist kui lähiriikidest. Pealava ette kogunes kontserti kuulama hinnanguliselt kuni 25 000 muusikasõpra.

Õllesummeri pressiesindaja Reno Hekkonensi sõnul näitab kontserdi menu, et Õllesummer tegi õige panuse õigele kaardile.

«Sai veelkord tõestatud, et hea muusika kujutab endast vääramatut jõudu. On fakt, et Moby esinemine Tallinna Lauluväljakul oli üks selle aasta muusikasuve tippsündmusi,» ütles Hekkonens.

Moby esitas kontserdil efektse läbilõike oma senisest muusikaloomingust, mängides nii üleilmselt tuntud hitt-lugusid, kui ka sekka avastamisrõõmu pakkuvat uut materjali.

Eile alanud Õllesummeril esineb täna pealaval Venemaa üks kuulsamaid rokk-bände MumiyTroll. Ansambel on varem Eestis esinenud ainult siseruumides. Nende kontsert Õllesummeril aga tõotab tulla võimas vabaõhu rokielamus.

Lisaks Mumiy Trollile astuvad täna eri lavadel üles pikka aega kontserttegevusest eemal olnud Mahavok ja Kare Kauks. Elmari laval esinevad Anne Veski ja Nancy, džässiprogrammiga astub üles Gerli Padar & Groove Happening.

Käisid Moby kontserdil? Jaga oma muljeid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles