Summer plaanib abielluda: tulevase abikaasa nime ma ei avalda!

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KAUNITARIDE HAARDES: Tuberkuloitedi solist Indrek «Summer» Raadik koos võluvate saatjannadega
KAUNITARIDE HAARDES: Tuberkuloitedi solist Indrek «Summer» Raadik koos võluvate saatjannadega Foto: Lugejapilt

Laulja Summer alias Indrek Raadik, kes hiljuti ütles, et on vaba ja vallaline, naudib tegelikult juba pikemat aega oma uue väljavalitu seltskonda.

Suhet ei soovinud mees avalikustada enne, kui see tõsisemaks muutub. Nüüd on see aga juhtunud – Raadik plaanib oma kallima naiseks võtta, kuulutasid tänased Raadio 2 pop-uudised.

Tulevase abikaasa nime Summer siiski avaldada ei sooviks, kuid lisab, et nad on teineteist tundnud juba poolteist aastat! Kohtuti läbi ühiste tuttavate.

Kuigi Summerit on meedias tembeldatud naistemeheks, usaldab kaasa teda täielikult: «Pole mõtet uskuda kõike, mida ajakirjanduses räägitakse!» Ka Indreku poja Jorke Patricuga saab naine väga hästi läbi.

Millal pulmad toimuvad, pole veel paika pandud. Siiski on juba koht välja valitud: Malediivid. India ookeanis asuval saarestikul pole ei Summer ega tema tulevane varem käinud.

Kuid nad teavad, et see on ilus koht, mis sobiks ideaalselt pulmatseremoonia pidamiseks.

Elu24.ee’le teadaolevatel andmetel ei ole Summeri uue pruudi näol siiski tegemist reporter Carola Madisega, kellega teda mõni aeg tagasi paari pandi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles