Russkoje Radio tähistab 10. sünnipäeva

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Russkoje Radio tähistab 10. sünnipäeva
Russkoje Radio tähistab 10. sünnipäeva Foto: Russkoje Radio

1. mail saab Russkoje Radio 10-aastaseks. Juubelit tähistab edukaim venekeelne kommertsraadiojaam piduliku üritusega Vene Teatris.

Õhtu korraldajad lubavad külalistele lõbusat meeleolu, maitsvaid suupisteid, raadio-DJde autasustamist ja muusikalist eriprogrammi «Briljantne kollektsioon» otse Venemaalt.

Esmakordselt oli Russkoje Radio Eesti eetris 1.mail aastal 1998. Oma tegevuse esimesest päevast alates kujunes Russkoje Radio Eesti venekeelsete kommertsraadiojaamade vaieldamatuks liidriks.

Kümne aastaga on selle kuulajaskond kasvanud mitu korda. Emori uuringu andmetel on raadiojaamal neil päevil ligi 200 tuhat kuulajat nädalas.

Sky Media peadirektor Ilmar Kompus on veendunud, et Russkoje Radio suure populaarsuse on kümne aasta vältel taganud raadiojaama meeskonna professionaalsus ning hästi läbimõeldud eetrikontseptsioon.

«Olles kindlal liidripositsioonil Eestimaa venekeelsete kommertsraadiojaamade seas, kuulub Russkoe Radio ka Eesti viie kõige edukama raadiojaama hulka. Nädalas kuulab seda üle poole Eestis elavatest mitte-eestlastest vanuses 12 kuni 74,» lausub Kompus.

10 aasta jooksul on Russkoje Radio edastanud oma kuulajatele aktuaalseid uudiseid ja silmaringi avardavaid saateid, tutvustanud huvitavaid inimesi ning mänginud armastatumaid lugusid. Raadiojaama repertuaari moodustavad kõige kuumemad hitid ja populaarsed venekeelsed lood, mis kuuluvad vene muusika kullafondi.


Russkoje Radio internetis: www.russkoeradio.fm

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles