Tanel Padar: suvel oleme Eestis ja sügisel vallutame Skandinaaviat

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padar
Tanel Padar Foto: Andres Teiss

Tanel Padar & The Sun tähistab viiendat tegevusaastat uue inglisekeelse albumiga «Here Comes The Sun». Reporter Carola Madis uuris Tanelilt Tallinna kontserdi eel, mis saab bändist edasi.

Kui kaua uut plaati tegite?

«Oleme seda plaati teinud täpselt viis aastat, niikaua kui The Sun vana on. Need lood seal plaadi peal on meie algusaegadest kuni siiamaani. Valitud on need lood, mis on vallutanud rahva südamed, raadiote edetabelid, MTV, mis iganes.»

«Läksime lihtsalt stuudiosse, võtsime paremiku lugudest läbi aegade, salvestasime need uuesti sisse soome produtsendiga, tegime seda Soomes ja lõpp-produkt on väga hea. Siiamaani oleme vaid kiidusõnu kuulnud.»

Kas ingliskeelsed sõnad on piisavalt sügavamõttelised sinu jaoks?

«Noh, ma ei tea. No näiteks, kui vaadata sellist saadet nagu «Totaalne muutumine», siis seal saavad väga koledad mehed endale väga ilusad naised lõpuks kätte. Et küsiksin, kas need ilusad naised tahavad enam neid koledaid mehi endale.»

Kui palju teid välismaale esinema kutsutakse?

Selle plaadiesitluse käigus andsime viis kontserti Soomes, nüüd järgmine nädal on meil Riia, Liepaja ja Vilnius. Kui hästi läheb, siis anname suvel väga palju kontserte Eestis ja osaleme mõnel festivalil Soomes. Sügishooajal hakkame Skandinaaviat edasi vallutama.»

Vaata ka videoklippi: Reporter.ee -st


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles