Täna algab Hard Rock Laager 2009

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Septicflesh
Septicflesh Foto: Hard Rock Laager

Täna muutub Vana-Vigala Eesti raske rocki ja metali keskuseks - algab Hard Rock Laager festival. Sel aastal astub kahe päeva jooksul kahel laval üles 22 bändi mitmest eri riigist; välismaistest artistidest on peaesinejaks Septicflesh Kreekast ning festivalile paneb punkti kodumaine No-Big-Silence.

Laagri bändide nimistus on ka sellised Eesti metali suurnimed nagu Loits, Metsatöll ja Tharaphita ning põhjanaabrite lippu hoiavad kõrgel Poisonblack ning Rotten Sound.

Looduslähedase ning sõbraliku atmosfääri poolest tuntud Hard Rock Laager toimub juba kaheksandat aastat järjest. Lisaks põhikavale pakub festival külastajatele võimalust osaleda Eesti esimesel Guitar Hero võistlusel, mis peetakse festivalipäevadele järgnevatel õhtutel Laagri jätkuklubis.

Teistega mõõtu võtta on võimalik nii üksiku kitarriheerosena või kui ka terve bändiga üheskoos mängides ja võitjaid autasustatakse asjakohase tehnikaga.

Kahel päeval kehtivat festivalipassi ja ka ühe päeva pileteid saab osta festivali väravas, alla 12-aastastele on Hard Rock Laager tasuta. Infot telkimislaagri ja eribusside kohta leiab Laagri koduleheküljelt http://laager.hardrockclub.ee/.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles