«Saladused»: armastav isa nimetati pedofiiliks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuuli Roosma
Tuuli Roosma Foto: Kaarel Tigas / SL Õhtuleht

Kanal 2 saade «Saladused» näitas lugu, kus mees jättis raseda naise ning kuidas armastav isa nimetati pedofiiliks.

Saates näidatud lood on tõestisündinud, kuid inimeste privaatsuse huvides on nimed ja kohad muudetud ning taaslavastustes mängivad näitlejad.

Mees jättis raseda naise maha

32-aastane Mari on edukas projektijuht ning majanduslikult täiesti iseseisev. Andres on 43-aastane ülikooli õppejõud, kellel on eelmisest abielust kaks last.

Kokku elama hakates võtsid pere ja tuttavad nende suhte hästi vastu ning neis nähti isegi ideaalpaari. Nende vanemadki hakkasid läbi saama.

Kahe peale osteti suurem korter, kus pidi ruumi jätkuma ka järeltulijatele.

Pärast aastast kooselu jäi naine lapseootele, mille peale mees teatas, et ei ole rahul, kuidas asjad läinud on. Ta ei uskunud, et naine ei teadnud rasedusest. Ta süüdistas naist enda ärakasutamises ja valetamises ning ei tahtnud enam temaga tegemist teha.

«Ära last minu nimele kirjuta,» ütles Andres ning lisas, et naisel polnud õigust teda sellesse segada.

Armastav isa visati välja

Kairit ja Tenno kohtusid kuu aja eest ühel peol. Tutvusest arenes kiiresti suhe ning noored otsustasid ühise korteri muretseda.

Kairit jäi õige pea lapseootele.

Mees talus raseduse ajal kannatlikult naise tujusid ning kui laps käes, hoolitses tite eest eeskujulikult.

«See et... sa pead välja kolima. Sa pakid asjad ja kolid välja. Tead ise väga hästi, mille pärast,» teatas Kairit ühel päeval.

Segaduses mehel polnud põhjusest õrna aimugi.

«Mõtlesin, et mis ma ikka sõdin, ta ennegi tujutsenud,» leppis Tenno olukorraga ning saatis naisele edaspidi iga kuu raha.

Selgus, et Kairit nimetas teda pedofiiliks, sest tema arvates pole normaalne, et isa tahab beebi mähkmeid vahetada ja last vannitada.

Lastekodust pärit ja väärkoheldud mehel pole eriti ka mõtet kohtu abile loota.

Naise sunnil loobus ta vanemlikest õigustest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles