Endla alustab täna suvehooaega

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

Täna avab Pärnu Endla teater oma 40. suvehooaja esietendusega “Pimedusega löödud”. Frederick Knotti 1966. aastal kirjutatud psühholoogiline triller on lavastaja Tiit Palu sõnutsi Hitchcocki vaimus põnevuslugu, mille teeb tänapäeva vaatajale huvitavamaks 1950.-1960. aastate stiil lavakujundusest kostüümideni.


“Pimedusega löödud” osades on Karin Tammaru (pildil paremal), Raivo E. Tamm, Ahti Puudersell, Lauri Kink, Nicole Marchesani (vasakul) või Kaisa Metsaots ja Jaan Rekkor.



Etendused on 3., 4., 12., 17. juulil ja 1. augustil Endla suures saalis.



Suvehooaeg taaselustati Endlas eelmisest hooajast. Mängukavas on taas kogu repertuaar, etendusi saab vaadata 2. augustini.



Piletid on müügil Endla teatri kassas, Piletilevis ja Piletimaailmas. Sooduspakkumisena 40. hooaja puhul on argipäeviti 12-14 kõigile Endla suvehooaja etendustele piletid poole hinnaga. Sooduspileteid saab osta vaid Endla kassast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles