Raskerokkarid kogunevad Vana-Vigalasse

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaesineja Metsatöll oma tuntud headuses – rahvas läheb käima juba enne nende lavaleastumist..
Peaesineja Metsatöll oma tuntud headuses – rahvas läheb käima juba enne nende lavaleastumist.. Foto: Sille Annuk.

Sel reedel ja laupäeval toimub Raplamaal Vana-Vigalas järjekordne Hard Rock Laager, mille esinejate nimekirja moodustavad kogu Eesti rokikahurvägi ja välisesinejad.

Ürituse kodulehe teatel sündis festivali idee vahetult pärast Rock Summeri hääbumist, et pakkuda eestlastele endiselt korralikku rokielamust.

"Eesmärk on olla peamine üritus, mis toob kokku ühise maitse ja mõttelaadiga inimesed kogu Eestist ning võõrustab neid maailmanimega

metal-rock

-artistide ning kohaliku koorekihiga," teatasid korraldajad.

Tänavuse Hard Rock Laagri esinejate nimistust leiab teiste hulgas Metsatölli, Nevesise, Loitsu ja No-Big-Silence'i Eestist. Kreekast tuleb Septicflesh, Norrast Blood Red Throne ja Trail of Tears. Esineb veel rida Eesti ja Soome hard-rock-bände.

Festivalipäevad lõpevad afterparty'ga festivaliplatsi vahetus läheduses Vana-Vigalas majas nimega Hard Rocki klubi.

Jätkupeol korraldatakse esimest korda Eestis ametlik Guitar Hero turniir, kus oma oskusi on võimalik proovile panna nii üksi kui terve ansambliga. Valida on rohkem kui 100 loo hulgast (Guitar Hero: World Tour ning Guitar Hero: Metallica loode vahel) ning parimad saavad väärt auhinna.

Et võistlusel on pandud rõhk justnimelt sellele, et osaleks võimalikult palju ansambleid (ehk kahe kitarri, trummide ja lauluga), on ProGames välja pannud väärikad auhinnad.

Täpsemat infot ja festivali ajakava leiab siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles