Superkolmik: tahtsime Timothyt eesti keeles laulmas kuulda

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linda Zagorska
Linda Zagorska Foto: TV3

Elu24.ee žürii superkolmik on andnud järjekordse hinnangu pühapäevase saate «Eesti otsib superstaari» esitustele. Superkolmikusse kuuluvad napilt finaalist välja jäänud

Kaidi Feldmann

,

Karolin Minenko

ja

Linda Zagorska

. Hinnangud on antud esinemise järjekorras.

Seekord oli superkolmikul üsna sarnane maitse. Nii Kaidi kui ka Linda lemmikuks osutus Taavi. Karolin aga pani Taavi teisele kohale ning hindas kõige kõrgemalt Janat. Esikolmikus figureerivadki Taavi, Jana ja Arno.

Karolini arvates oli tase ühtlane, samuti oli positiivselt see, et kõik mõjusid vabalt, ilma mingisuguse lavahirmuta!

Superkolmiku isiklikud edetabelid leiad artikli lõpust. 

Norman
Kaidi: Norman üllatas mind seekord ja tegi seda meeldivalt. Oli laval väga kaasahaarav ja enesekindel. Lauluvalik oli väga hea. Vokaal oli paigas. Kindlasti parem kui eelmises saates.
Karolin: Liikuv, mõnus laul. Sai tublisti hakkama.
Linda: Väga hea lugu, esitus jäi pisut nadiks. Aga muidu on Norman laval super olemisega.

Kristina
Kaidi: Kuigi tundus, et see muusikastiil ei ole tema jaoks, tuli ta sellest väljakutsest väga väärikalt välja ja sai asjaga hakkama. Tundsin rohkem power’it ja energiat kui eelmine kord ja tema esitus meeldis mulle.
Karolin: Särtsakas, on suutnud igas saates, igas žanris, tunduda huvitav ja omapärane ning on iga kord ka väga hästi hakkama saanud!  

Linda: Palju parem kui eelmises saates, midagi erilisemat ja kontrastsemat. Väga hea!


Timothy
Kaidi: Ilusad kõrged noodid olid. Oli tunda seda mitte-eestilikku šarmi. Midagi ette heita ei oskagi, kõik oli paigas ja mõnus. Selle parema käe liigutusega pingutas üle natuke. Kahju, et ta välja langes, sest eestikeelset lugu oleks tema suust väga huvitav kuulda olnud.
Karolin: Paneb end kuulama ja mõjub tujuparandavalt. Muutumatu romantik igas saates, mis pole paha. Aga huviga oleks kuulanud järgmist saadet, kus ta oleks pidanud esitama eestikeelset lugu.
Linda: Head kõrged noodid, midagi erilist nagu ei olnud. Eelmine kord oli parem esitus.



Kristjan

Kaidi: Kristjan peaks rohkem vokaaliga tööd tegema ja seekord oli lavaline olek teistega võrreldes palju nõrgem. Nägu oli taas kord selline maias, see viib teda edasi ka järgmistesse voorudesse.
Karolin: Veidike tagasihoidlik, kuid siiski väga siiras ja armas, pluss väga hea lugu!

Linda: Mahe, mõnus oli kuulata. Aina paremaks läheb! 


Jana
Kaidi: Nagu Mihkel Raud ütles, on ta laval teistest peajagu üle. Oskab ennast suurepäraselt ümber kehastada. Väga hea ja veenev esitus.
Karolin: Julge ja väga omapärane esitus, laval erineb teistest alati. Kohe on näha, et ta on õiges kohas.
Linda: Minu silmis pole ta siiamaani ühtegi korda läbi kukkunud. Hea esitus, loodan, et tal läheb hästi.

Artur
Kaidi: Hea lüke oli see, et ta suhtles publikuga. Mina aga kuulsin, et ta ei olnud selle muusikastiiliga kodus ja selle tõttu läksid paljud noodid mustaks, aga lavaline olek on tal väga hea.
Karolin: Lava kiire haarang ja omamine, vaba esitus. Väga suur julgus!

Linda: Eelmisel korral oli palju parem. Arturile vist lihtsalt ei sobi selline muusika, rokipoiss rohkem. Aga laval on ta olekult siiamaani kõige parem olnud.

Arno
Kaidi: Mulle on Arno kogu aeg meeldinud, sest ta tõesti on teistmoodi ja erineb sellest seltskonnast seal. Tema lavaline olek on hea, ta suhtles bändiga ning tundis ennast mõnusalt. Vokaal on paigas.
Karolin: Väga mõnus esitus, pani kohe huvi tundma selle loo vastu.
Linda: Mulle meeldis, kõik oli ülimalt hästi paigas.



Eliis
Kaidi: Seekordne esitus oli palju parem kui eelmine, kohe tunduvalt parem. Arvan, et asi oli õiges loo valikus. Eriti meeldisid mulle vahepeal kõlanud kärisevad noodid, see oli väga lahe. Kahjuks olid ka mõned mustad noodid sees. Aga üldiselt väga hea esitus.
Karolin: Hea laul, kartust polnud raasugi, vähemalt näha. Vaba olek.
Linda: Tunduvalt parem kui eelmisel korral, väga temalik laul tundus olevat. Ei kuulu küll lemmikute hulka hääle poolest.

Taavi
Kaidi: Selle saate parim esitus. Kui eelmine kord mainiti, et ta laulis liiga iseendale, siis seekord võin mina öelda, et sain puudutatud ja sain osa tema laulust. Need liigutused ja hingestatud esinemine mõjus suurepäraselt. Valitses lava! Karolin: Mõjus laulu algusest peale hästi, laulis nagu omas elemendis. Väga hea lavaline liikumine, armastatud ning üleüldse hea loo valik.

Linda: Selle saate kõige parem esitlus. Ei jätku sõnu, liiga hea oli :)!

Kaidi edetabel
1. Taavi
2. Jana
3. Arno
4. Artur
5. Kristina
6. Timothy
7. Norman
8. Eliis
9. Kristjan


Karolini edetabel
1. Jana
2. Taavi
3. Arno
4. Kristiina
5. Artur
6. Norman
7. Kristjan
8. Timothy
9. Eliis

Linda edetabel

1. Taavi


2. Arno


3. Timothy


4. Jana


5. Kristiina


6. Kristjan


7. Norman


8. Artur


9. Eliis





Kommentaarid
Copy
Tagasi üles