Carola Madise piinlikem hetk: mul on keppi vaja

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carola Madis
Carola Madis Foto: Toomas Huik

Kanal 2 reporter Carola Madis rääkis Buduaar.ee rubriigis «Kuum 8» oma elu kõige piinlikumast hetkest. Nimelt pidi ta häbi pärast maa alla vajuma, kui ütles kogemata valjult välja sõnad: mul on keppi vaja!

Samuti paljastas Carola, et soetab tihti kalleid asju mitu korda odavamalt. Näiteks 2600 kroonise Guessi käekella eest pidi neiu välja käima vaid 600 krooni, edastas buduaar.ee

Carola Madise Kuum 8:
1. Kui sa saaksid olla ühe päeva nähtamatu, siis mida ette võtaksid?

Paneksin oma juustesse Toscana nähtamatu juuksenõela. Hmm... aga siis ma ei saa ju peeglist vaadata, kas see sobib mulle või mitte.

2. Mis on olnud sinu elu kõige piinlikum hetk?
Käisin oma endise kallimaga Cafe VS'ist korraks läbi ja selle viie minuti jooksul, mil seal olime, õnnestus mul oma jalg vastu nende metalltooli nii kõvasti ära lüüa, et jäin mitmeks päevaks lonkama.

Umbes tund pärast jala ära löömist saime mu emaga kokku ja läksime kolmekesi sööma. Kõik oli täiesti super, kuni tõusime lauast ja hakkasime ära minema. Minul jalg ikka valutas ja lonkasin.

Olin oma mõtetes üritanud kuidagi oma õnnetut olukorda parandada ning ütlesin ühe mõtte kogemata selgelt ja kõvasti välja "Mul on keppi vaja", mille all ma pidasin silmas, et mul oleks jalutuskeppi vaja (et ma ei peaks nii väga lonkama).

Kohe, kui olin selle lause ära öelnud, vaatasid mu kallim ja ema mulle sellise näoga otsa, et TOHOH!

Nii piinlik oli, võõrad inimesed, kes mööda läksid vaatasid kõik, kuidas ma häbist näost tulipunaseks läksin. Üritasin neile selgeks teha, et ma päriselt mõtlesin ka jalutuskeppi!

3. Millal, mida ja kellele sa viimati valetasid?
1. aprillil ütlesin sõbrannale Carlale, et tal on nägu vahtrasiirupiga koos. Hahaa.

4. Mis oli viimases sms-is, mis Sinu telefonile saabus?
Sõbrannalt tuli selline sms: "Ma ei saanud midagi aru. Inimesed olid ümber. Mark. Olin vait ja pärast hakkasin naerma."

5. Mis on see, mis Sind enda juures kõige enam häirib?
See, et olen liiga naiivne ega taha inimestest kohe alguses halvasti mõelda. Ma võtan nad omaks, usaldan neid, hoian neid ning arvan neist väga hästi kui isegi mitte rohkem ja siis järgmisel hetkel on mul nuga seljas.

6. Mis on kõige kallim asi, mille ostnud oled ( peale auto ja maja)?
Kui maja sisustamine ka välja jätta... ja reisid pole ka "asjad".

Ma ei teagi, mul õnnestub sageli kalleid asju hästi odavalt osta, näiteks alles hiljuti ostsin 2600-kroonise Guessi käekella umbes 2000 krooni odavamalt.

Ma ei osta tavaliselt üle mõistuse kalleid asju, mis tegelikult üldse nii palju väärt pole ja mida on võimalik kümneid kordi odavamalt saada.

7. Kas tahaksid olla natuke rikkam või natuke ilusam? Miks?

Natuke ilusam, siis ehk õnnestuks natuke rikkamaks ka saada. Hehheee...

8. Kes võiks olla see inimene või inimesed, kellega Sa pole kaua aega suhelnud ja keda tahaksid tervitada?

Mõtlesin tükk aega, et keda tervitada, iga kord kui mõni nimi pähe tuli, meenus, et olin nendega viimase paari päeva jooksul ka kirjutanud just samal põhjusel.

Nii et praeguse seisuga on vist kõik juba tervitatud. Ma ikka üritan nende inimestega ühendust hoida, kes mulle midagi tähendavad, kuigi vahel tekib ikka väga pikk paus...

Näed jälle üks piinlik hetk...Ok nüüd meenus, et Matut peaks tervitama!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles