Laulu- ja tantsupeolised saavad soodsalt kultuuri nautida

Sandra Maasalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauljad, tantsijad ja peokülalised saavad soodustusi.
Lauljad, tantsijad ja peokülalised saavad soodustusi. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Laulu- ja tanusupeol osalejad saavad proovidest vabaks jääval ajal soodushinnaga külastada mitut muuseumi ja käia kinos.

Eesti ajaloomuuseum pakub laulu- ja tantsupeol «ÜhesHingamine» osalejatele ja kõigile peopileti omanikele võimalust külastada Maarjamäe lossi ja Suurgildi hoonet sooduspiletiga. Soodustuse saamiseks on tarvilik muuseumi piletikassas näidata kas käepaela või peopiletit.

Soodustus kehtib 1.-5. juulini 2009. Sooduspileti hind on 25 krooni; õpilastele, üliõpilastele ja pensionäridele 15 krooni.

Peonädalal, ajavahemikul 30. juuni - 5. juuli 2009, saab laulupeo käepaela või pileti ettenäitamisel külastada ka Eesti kunstimuuseumi soodushinnaga.

Kumu kunstimuuseumis on võimalik peonädalal iseseisvalt läbida spetsiaalselt laulu- ja tantsupeo jaoks loodud kunstiprogramm, kus võistlevad omavahel kuus erinevat kunstiteost.

Alates tänasest on tantsu- ja laulupeolistele võimalik Tallinnas kinos Kosmos soodushinnaga vaadata kauaoodatud animafilmi «Jääaeg 3». Kaelakaardi ettenäitamisel saab pileti 45 krooni eest.

25. laulu- ja 18. tantsupidu «ÜhesHingamine» toimub 2.-5. juulil Tallinnas. Peo juhatab 2. juulil sisse pillipidu Raekoja platsil, sellele järgnevad kolm tantsupeo etendust «Meri» ja kaks päeva kestev laulupidu. Tantsupeo idee autor on Henn Tiivel ja kunstiline juht Ülo Luht, laulupeo kunstiline juht on Ants Soots.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles