«Suletud uste taga» uue hooaja avab säästuema lugu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Suletud uste taga»
«Suletud uste taga» Foto: promo

Lood elust enesest ehk sari «Suletud uste taga» alustab täna õhtul uut hooaega. Avaloo keskmes on leseks jäänud Kaarin, kelle soov kokku hoida muutub ohtlikult äärmuslikuks.

39-aastane lesk Kaarin kasvatab üksi kahte last, 15-aastast Saarat ja 8-aastast Toomast. Kaarini sissetulek teise ringi riietepoes on väike, kuid elu on õpetanud kanget naist, et kokkuhoidlikkus, odavmüügid ja allahindlused aitavad ka pisema rahaga kenasti toime tulla.

Kaarini puhul on iga sent arvel ja planeeritud. Laristamist ning mõttetuid oste selles peres ei tehta.

Kahjuks kannatavad ema tekitatud olukorra tõttu lapsed – eriti teismeline Saara, kes tahaks endale õrnas eas natukenegi uusi ja ilusaid asju ning väljaminekuid lubada. Ema seda ei mõista. Ta on valmis korraldama poodides stseene ja nõudma tagasi iga ülearu kulutatud sendi. Saaral on tihti piinlik ja ebamugav.

Kaarini õde Liisa aga mõistab last ja üritab Kaarinit veenda veidi avaramalt mõtlema. Kaarin ei kuula kahjuks ka oma õde ning tema käitumine viib tõsiste tagajärgedeni.

«Suletud uste taga» alustab uut hooaega TV3s täna kell 20.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles