Joel Madden: tütar on mu ainus tõeline armastus

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicole Richie ja Joel Madden
Nicole Richie ja Joel Madden Foto: AP / Scanpix
Rokkbändi Good Charlotte liige Joel Madden nimetas enda kolmekuust tütart Harlow Winterit oma ainsaks ja tõeliseks armastuseks, mainimata sealjuures lapse ema Nicole Richie’t.

Madden tuli liigutava avaldusega lagedale pärast New Yorgis 1700-pealisele rahvahulgale esinemist. Richie, kes on Maddeniga 15 kuud kohtamas käinud, jälgis esinemist lava kõrvalt, kirjutab Femalefirst.

Pärast hiti «Hold On (If You Feel Like Letting Go)» esitamist ütles Madden publikule: «Teate mis, ükskõik kui palju ilusaid tüdrukuid siin publiku seas ka on, pean ma tunnistama, et kolme kuu eest sain väikese tüdruku isaks ja tema on mu üks ja ainus tõeline armastus.»

Madden rääkis fännidele ka seda, et Harlow on suur ansambli The Cure fänn ning mängis ette The Cure’i loo «Love Song», mille pühendas oma tütrele.

«Enne kui tuurile läksin, laulsin talle iga päev. Ja on üks bänd, mis talle väga meeldib, selle nimi on The Cure. Suur Cure’i fänn,» iseloomustas Madden oma tütart.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles