The Mirror: Robbie Williams kulutas Eestis seljaravile 35 000 eurot

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robbie Williams viis Tallinna lauluväljakul voodisse leedu kaunitari
Robbie Williams viis Tallinna lauluväljakul voodisse leedu kaunitari Foto: Fänni pildid

Robbie Williams kannatas tuuri viimase kontserdi ajal Tallinnas halvavate seljaspasmide käes ning ta kutsus ennast ravima Eesti päritolu Kanada kiropraktik Allan Austin Oolo, kelle hinnakiri on muljetavaldav.

Briti ajaleht The Mirror kirjutab, et nagu iga ennastaustav miljonärist megastaar, lennutas ta eksperdi end ravima 4000 miili tagant. See maksis Robbiele umbes 30 000 naela ehk 35 000 eurot (vanas rahas 550 000 krooni!), mis pidavat olema standard.

Williams ei suutnud päev enne väljamüüdud Tallinna kontserti püsti seistagi ning murelikud kontserdibossid kutsusid appi staarkiropraktik dr Allan Austin Oolo.

Dr Oolo rääkis The Mirrorile: «Robbie oli piinavas valus. Kohutavad seljaspasmid ja paistetus panid ta küürutama ning ta ei suutnud ei istuda ega seista. Ta rääkis, et vigastas selga eelmisel aastal, kui mingisuguse hüppe tegi. Paar päeva enne minuga kohtumist oli ta laval jälle hüpanud, mis tegi asja palju hullemaks. Sellest hetkest peale oleks tema esinemine võimatu olnud. Robbie oli väga tagasihoidlik ja ta ei soovinud fänne alt vedada, nii et tegin talle järgmisel päeval kolm intensiivset sessiooni.»

Dr Oolo kasutas enda arendatud tehnikat trigenics kuni viimase minutini.

«Robbie lamas oma isiklikus garderoobis lava taga minu ravipingil veel pool tundi enne lavaleminekut. Ütlesin talle, et ta ei tohi mingil juhul hüpata, sest ta võib selga tõsiselt kahjustada. Ta lubas, et ta ei tee seda, kuid loomulikult ta tegi. Ta isegi ültes publikule, et tunneb end oma selja pärast ebakindlalt ja vabandas, et ta rohkem ei tantsi. See oli temast väga tagasihoidlik, arvestades, millides valudes ma teda nägin. Ta vajab kordussessioone, et seljaprobleemidest lahti saada,» seletas Oolo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles