Maire Aunaste uues saates paljastavad mehed oma arusaama armastusest

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maire Aunaste uue sarja «Mehed räägivad armastusest» salvestus
Maire Aunaste uue sarja «Mehed räägivad armastusest» salvestus Foto: Jelena Rudi

13. septembrist algab ETVs uus sari «Mehed räägivad armastusest», mille saatejuhiks on Maire Aunaste. Iseendast, oma suhetest, elust ja armastusest kutsutakse rääkima nii tuntud kui vähemtuntud mehi.

Uues saates tuleb juttu abielust, partneri otsingutest igas eas, vigadest, mis kooselu lõpetavad, naistest meeste pilgu kaudu.

Musitseerivad Lembit  Saarsalu, Olav Ehala, Toivo Unt, Ain Agan ja Ahto Abner koos solistidega, kes mõnes saates ka armastusest räägivad.

Vaheklippideks näeme ka Raivo E. Tamme sketše «Mees mõtleb», kus tuleb hästi välja läbi huumoriprisma eesti mehe pahur ja porisev mõttejoon.

Elu24 käis kohal teise saate salvestusel, mille külalisteks olid üle kolmekümne aasta abielus olnud vennad Sõnajalad ning stiilne viiuldaja ja dirigent Andres Mustonen.

Nende suust jäid hästi kõlama mõned löövad laused nagu «Armastus on ebamaine, jumalik ning otsute jada" või «Maailm ongi armastus» ja «Truudusetus on armastuse puudus.»

Muusikaliste vahepaladega astus lisaks üles ka Rebecca Kontus. Publik aga koosnes enamasti keskealistest daamidest, kelle seas hakkas hästi silma ka paar meest ja mõned noored naised.

Maire Aunaste saatest:

Elu24: Maire, kust on pärit sellise saate idee?

Maire: Ikka enda peast, ideid ma kuskilt maha ei viksi.

Kuidas Sa iseloomustaksid eesti meest?

M: Tunnen eesti mehi niikaua kui elan ja nad on täiesti tavalised inimesed.

Kas siiski eesti mees on avatud rääkima armastusest ja oma tunnetest ja kas saatesse oli kerge leida mehi sellest rääkima?

M: Eestlane on igatahes väga kinnine, aga tuleb leida lihtsalt need mehed, kes seda ei ole.

Kellele on saade suunatud, kas enamasti naistele? Milline võiks olla vaataja?

M: Muidugi ma väga tahan, et saadet vaataks kõik. Seda saab vaadata terve pere ja igaüks saab sealt kasu ja leiab omale midagi.

Mõni naine on kindlasti ka väga õnnelik kui kuuleb meest armastusest rääkimas, sest ta pole kunagi ehk midagi sellist kogenud.

Kuid armastus kindlasti ei jäta mitte kedagi külmaks.

Kutsun ka kindlasti vaatama saadet neid mehi, kes soovivad teada, milline on Harley Davidsoni mootori hääl. Esimeses saates kuulevad nad kindlasti seda, sest külalisteks on kolm Davidsoni meest ja nende tsiklid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles