Jackson kulutas ravimitele pool miljonit krooni kuus

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Jackson
Michael Jackson Foto: SCANPIX

Piinlev Popikuningas pidi vaimset ja füüsilist valu maha suruma megakoguste tugevate medikamentidega.


Ajaleht Sun kirjutab, et artisti päevamenüüsse kuulusid sellised retseptiravimid nagu tugevatoimeline lõõgastusvahend Soma, rahusti Xanax, sõltuvust tekitav valuvaigisti Vicodin, antidepressant Zoloft, ärevusvastane ravim Paxil, südameravim Priolosec.

Kurikuulsa lapseahistamisprotsessi ajal neelas staar kuni 40 tabletti Vicodini päevas. Vidocini-sõltuvus on televaatajatele tuntud seriaalist House, mille arrogantne peategelane dr Gregory House (Hugh Laurie) tõrjub sellega oma kroonilist jalavalu.

Retseptidega varustas Jacksonit väidetavalt tema Beverly Hillsi dermatoloog dr Arnold Klein. Paljud retseptid kandsid võõraid nimesid, nagu näiteks fiktiivne Omar Adams, aga ka Jacksoni abiliste ja põetajate omi.

Lõviosa ravimitest pärines Mickey Fine Pharmacy nime kandvast apteegist. Juba 2001. aastal võlgnes Jacksoni apteegile ligi 130 000 krooni suuruse summa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles