Kati Toots: olen sajaprotsendiliselt laste iludusvõistluste vastu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Buduaari turg Näituste paviljonis 
Kati Toots
Buduaari turg Näituste paviljonis Kati Toots Foto: Jelena Rudi

Üheaegselt nii moodsa mereäärse villa kui vana talumaja perenaine Kati Toots, kes koos elukaaslase Jaaniga kasvatab viieaastast tütart, ei suhtu minimissindusse hästi.

Buduaar uuris Kati käest, kas tema laseks oma tütrel mõnest minimissikonkursist osa võtta.

«Ma pean ausalt tunnistama, et olen sajaprotsendiliselt selliste ürituste vastu. Las lapsele jääda lapsepõlv ja kui ta ükskord täiskasvanuks saab, siis võib missikonkursile minna või modellindust proovida. Seni kuni laps oma tegude ja otsuste eest ise ei vastuta, ei näe ma ka mingit põhjust, miks ta peaks näiteks minimissikonkursile minema. Kui Karoliina ütleks mulle, et tema tahab nüüd minimissikonkursile minna, siis ma lihtsalt ei laseks sel juhtuda,» tõdes Kati.

Niisama lõbusatest võistlustest lubaks Kati oma tütrel aga kindlasti osa võtta.

«Kui tegu on lastepäraste üritustega, näiteks valitakse prints ja printsess, siis miks mitte. Peaasi, et sellega ei kaasne meikimine ega muu täiskasvanute maailma kuuluv. Ma ei saa aru, miks on vaja väikestest lastest täiskasvanud inimesed teha. Kellel seda vaja on? Las lapsed jääda lasteks ja küll vanemas eas jõuab neid suurte inimeste asju ka teha,» rõhutas Kati.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles