Edward Käärkäe rolli pakuti algselt Tom Cruise’ile

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johnny Depp
Johnny Depp Foto: Reuters / Scanpix

Näitleja Johnny Depp tunnistab, et oleks talle laialdase kuulsuse toonud rollist filmis «Edward Käärkäsi» peaaegu ilma jäänud, kuna algselt soovis filmistuudio samas rollis näha hoopis Tom Cruise’i.

44-aastane Depp meenutas, et oli filmi osalejate valimise ajal veel suhteliselt tundmatu näitleja, kuid soovis meeleheitlikult rolli saada, kirjutab Entertainmentwise.

Ehkki algul pakuti peaosa Tom Cruise’ile, hakkasid stuudio juhid tema sobivuses lõpuks siiski kahtlema ning Edwardi rolli sai endale hoopis Depp.

«Nad olid minust selle rolli täitjana küll huvitatud, aga kaalusid ka kedagi teist,» rääkis Depp. «Mõne päeva pärast helistasid nad mulle ja teatasid, et stuudio otsustas teise näitleja kasuks.»

«See oli Tom Cruise. Olin tõeliselt pettunud. Alates hetkest, mil käsikirja läbi lugesin, teadsin, et pidin sellesse filmi saama. Aga sain aru, et stuudio otsustas superstaari kasuks,» rääkis Depp. «Kuid siis juhtus ime. Mu agent helistas ja ütles, et nad tahavad hoopis mind.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles