Indrek Vaheoja: Winny Puhhi uuelt albumilt võib oodata segaseid asju

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Vaheoja, Kodumang
Indrek Vaheoja, Kodumang Foto: TV3

Uue telesaate «Kodumäng» saatejuht, Winny Puhhi võimas vokaal Indrek Vaheoja rääkis saate esitlusel ka põgusalt oma tegemistest.

Meisi: Indrek, sul on olnud väga tihe suvi: tegelesid saatega, töötad Raadio 2-s ja oled ka Winny Puhhis. Kuidas sa seda kõike jõudnud oled?

Indrek: Ja nüüd teen lisaks sellele ka reklaame reklaamibüroos. Suvel aga võtsin pea poolteist kuud puhkust, mil sain teha kõiksugu muid asju ja sinna sisse käis ka saate tegemine. Oli päris korralik sõit ligi 1800 km mööda Eestit, aga asi oli seda väärt, seltskond oli hea ja nalja sai palju.

Kas sul on rääkida ka mõni kaadritagune hea nali, mis ehk ei jõua televaatajani?

Ma ei teagi, mis täpselt televaatajateni jõuab, sest kõiki saateid ei ole veel ise teinud.

Võin öelda, et kui arvatakse, et eesti inimene on hästi tagasihoidlik, siis tegelikult ta seda ikka ei ole. Ta on valmis täiesti võõra inimesega tantsima, laulma ja sööma ühe laua taga ja midaiganes veel. Lsaks ka rääkima juba esimese korra nägemise peale oma perekonna saladused ära. See väga üllatas mind, et eestlane nii avatud on.

Kuidas läheb Winny Puhhiga, kas on veel suuremaid plaane ees?

Meil on muidugi suured plaanid. Just sai dokumentaalfilm valmis Pariisis käigust, mis on järgmine nädal eetris. Homme on meil ka Hiiumaal Muinastulede ööl selle suve viimane esinemine. Eks meil on ka välismaalt pakkumisi palju hetkel, läbirääkimised käivad ja ega me kotti endale pähe tõmmata ei lase.

Nüüd tahaks ka plaadi välja andmisega tegeleda. Paljud lood on juba tehtud, aga aega pole siiani nii palju olnud, kuna igasugu tralli on palju.

Plaati anname me ise välja, ehk võib oodata eriti segaseid asju sealt. Me ei vastuta mitte kellegi eest ja teeme täpselt seda, mis ise tahame.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles