Laulu- ja tantsupeokarussell hakkab Tallinnas pihta

Sandra Maasalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna algavad Tallinnas Kalevi staadionil tantsupeo proovid.
Täna algavad Tallinnas Kalevi staadionil tantsupeo proovid. Foto: Liis Treimann.

Täna jõuavad pealinna tantsupeol osalejad, algavad proovid ja suletakse esimesed tänavad.

Tantsupeo proovid erinevatel Tallinna staadionitel kestavad peaaegu nädala ja algavad täna lõunast. Tantsijad ise saabusid laulu- ja tantsupeo meediajuhi Kristo Mäe sõnul Tallinna täna hommikul ning majutatakse koolimajadesse.

Täna kella 7st hommikul alates on sõidukite liikluseks suletud Staadioni, Võistluse ja Püssirohu tänavad. Mootorsõidukitega liiklemine on keelatud Kalevi staadioni lähistel, kuna tantsupeolised alustavad eelproovidega.

Eile õhtust alates on sõidukite peatumine ja parkimine keelatud lauluväljaku lähistel Kuristiku, Joa ja Oru tänavatel. Ulatuslikumad muudatused liikluskorralduses tulevad aga nädala teises pooles.

Politsei palub sõidukijuhtidel olla äärmiselt tähelepanelik, sest Tallinnas on juba eilsest kuni nädala lõpuni liikumas hulgaliselt inimesi, kelle jaoks pealinna tihedas linnaliikluses osalemine pole sugugi igapäevane tegevus.

Laulu- ja tantsupeolistel on Tallinna ühistranspordis tasuta sõidu õigus ja niisiis võib sel nädalal arvestada ühistranspordi tavalisest suurema ülekoormatusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles