Poolatar kavatseb seksida vähemalt 100 000 mehega!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ania Lisewska.
Ania Lisewska. Foto: www.fakt.pl

Tore, kui inimesel on elus eesmärgid, kuid kas need peavad just sellised olema?

Nimelt on 21-aastase poolatari Ania Lisewska eesmärgiks seksida vähemalt 100 000 mehega üle kogu maailma.

Väidetavalt üritab Ania maailma kõigis suuremates linnades käia, et leida 100 000 meest, kellest igaühega vähemalt 20 minutit seksida.

«Ma tahan mehi Poolast, mujalt Euroopast ning kogu maailmast. Ma armastan seksi, lõbu ja mehi,» vahendab Austrian Times. «Poolas on seks ikka veel tabu ning igaühte, kes üritab oma seksuaalfantaasiad täita, tembeldatakse kas puudega inimeseks või hooraks.»

Tema Facebooki konto kohaselt algas seksmaraton eelmisel kuul Varssavis ning enne teiste riikide külastamist teeb ta Poolale tiiru peale.

Portaali Fakt.pl andmetel on Ania praeguseks seksinud 284 mehega, kirjutab Huffington Post

Tähelepanunäljas tüdruku huvitava eesmärgi juures on üllatav see, et tüdrukul on poiss-sõber! Ania sõnade kohaselt pole peigmees tema hobist küll vaimustuses, kuid «pidi sellega lihtsalt leppima».

Lisewska on loonud ka kodulehe, kus potentsiaalsed partnerid saavad end temaga seksimiseks registreerida.

Poolatari teel on olnud juba ka üks takistus: mõni aeg tagasi häkkis keegi tema Facebooki kontole sisse ning kirjutas, et tüdrukul on AIDS. Pärast seda postitas Ania kontole aga testi tulemused, mis tõestavad, et ta on terve.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles