Kõmuline laubatätoveering osutus ajutiseks

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kinnisvarafirma Oru Kodu logo
Kinnisvarafirma Oru Kodu logo Foto: www.orukodu.ee

Otsaette kinnisvarafirma Oru Kodu logo tätoveerida lasknud ja seeläbi üleöö kuulsaks saanud ehitaja Indrek (18) tunnistas, et spetsiaalse tindiga tehtud tätoveering kulub mõne aastaga maha.

Indreku sõnul inspireeris teda nõela alla minema sari Jackass ning tätoveeringu tegemise eesmärgiks oli igav ja hall elu huvitavamaks muuta, kirjutab eile noormeest intervjueerinud internetiportaal buduaar.ee.

«See ajutine tätoveering ei ole midagi erilist ja mind üllatas, et avalikkus nii nõmedalt asjasse suhtus,» sõnas Indrek, kelle sõnul kasutati tätoveerimisel tinti, mis kulub nahalt 2-4 aastaga maha.

Ootamatult avalikkuse tähelepanu alla sattunud noormehele teeb inimeste reaktsioon tema tätoveeringule pigem nalja – näiteks meenutas ta, kuidas teda Kristiine Keskuses taga ajama hakati, et teda katsuda ja teada saada, kas tegu on päris tätoveeringuga.

Indrek kinnitas, et tätoveeringu eest pakkus kinnisvarafirma talle soodsamat krunti ning tasu reklaamikampaanias osalemise eest.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles