GAG otsib staarkokka!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
GAG otsib staarkokka
GAG otsib staarkokka Foto: arist.com

Tallinna vanalinnas resideeriv Gustav Adolfi gümnaasium otsib meeskokka, kellest koolitada Jamie Oliveri sarnane staar. Eesmärk on puhuda elu sisse koolisööklale ja rajada vanalinna tühjana seisvatesse ruumidesse ja hoovidesse kohvikuid, vahendab Õhtuleht. 

Kandidaatidelt oodatakse lahtist pead, et koostada lastele meeldiv menüü. Samuti eeldatakse seda, et uus koolikokk soovib osaleda Tallinna vanalinnas välikohviku ja müügipunktide avamises.

Kooli direktor Hendrik Agur kinnitab, et nad tegid kohvikuprojektiga algust juba suvel, kui võimlamaja hoovi rajati Kooli Hoovi nime kandev suvekohvik koos vabalavaga.

Koka otsimise peamiseks põhjuseks on Aguri sõnul soov pakkuda lastele tervislikku koolitoitu ja nende terviseteadlikkust tõsta. Direktor soovib, et lapsed lõpetaksid rämpstoidu ja lõputu magusate saiade pugimise.

Mida sina arvad? Kas meeskokad on paremad kui naiskokad?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles