Douglas kurvastab Jacksoni ja Fawcetti surma pärast

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP / Scanpix

Möödunud nädalal põhjustasid Kirk Douglasele meelehärmi sõnumid Michael Jacksoni ning Farrah Fawcetti surmast, sest need tuletasid talle valulikult meelde näitleja enda poja Ericu lahkumist, vahendab WENN.


Teleseriaali Charlie Inglid 62-aastane staar jäi kolmeaastases võitluses alla vähktõvele, samal päeval suri Popikuningas oma 50-ndal eluaastal südameseiskumise tõttu.


Douglas mängis koos Fawcettiga 1980.a. ulmefilmis Saturn 3. Veterannäitleja võttis teadet Fawcetti enneaegsest lahkumisest ülitõsiselt, kuna ka tema enda poeg Eric suri vaid 46 aasta vanuselt.

Oma MySpace blogis kirjutab Douglas: «Milline kurb nädal! Meile ei meeldi surmast mõelda, kuid on ju teada, et ühel päeval see juhtub. Noore inimese surm paneb meid mõistma elu hindamatust.

Tegin koos Farrah Fawcettiga Londonis filmi. Milline võrratu huumorimeelega imekaunis tüdruk!
Michael Jackson rõõmustas miljoneid inimesi kogu maailmas. Jah, tal olid omad probleemid. Ikkagi teeb kurvaks mõte, et tema leek kustus just siis, kui see kõige eredamalt põles.

Need sündmused panevad mind meenutama kõiki kolleege, kes on liiga noorelt lahkunud: Steve McQueen, Natalie Wood, Marilyn Monroe. Ma olen isikliku tragöödia poolt põhjustatud leinaga tuttav, mu enda poeg Eric suri 46-aastasena. Iga nädal, kui ta kalmu külastan, näen värskeid lilli Marilyn Monroe haual. Kui me leiname varalahkunud Jacksonit ja Fawcetti, mõelgem sellele, kui väärtuslik on elu ja võtkem seda vääriliselt elada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles