Kuulsuste üheksa kõige kummalisemat nõudmist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindsay Lohan.
Lindsay Lohan. Foto: SCANPIX

Kõik teavad, et Hollywoodi staaridele on keeruline meele järele olla, kuid mõningate kuulsuste nõudmised ületavad küll normaalsuse piirid...

Lindsay Lohan

Kui Lindsay filmis «The Canyons» võtetel alastistseene, nõudis ta, et kogu filmi meeskond end samuti alasti võtaks.

Beyonce

Beyonce nõuab, et kõigi tema kontsertide ajal oleks lavatagustes tualettides ainult punast värvi tualettpaber, sest nii võib ta kindel olla, et paberit pole kord juba kasutatud.

Lady Gaga

Kui Beyonce soov on imelik, siis Lady Gaga nõuab, et kõigi tema kontsertide ajal oleks lava taga kohevate roosade häbemekarvadega mannekeen.

Paris Hilton

Paris Hilton nõudis, et selle ühe päeva lõpetuseks, mil ta Mark Wahlbergi filmi «The Other Guys» võtteplatsil viibis ja stseeni filmis, oleks teda ootamas värske homaar ning pudel Grey Goose viina. Miskipärast lõigati Parise stseen filmiest välja…

Mariah Carey

Diva Mariah nõuab, et tema kontserpaikades oleksid alati kutsikad (kas tema enda omad või mõned suvalised?) ja valged tuvid.

Kanye West

Räppar Kanyel on vaid üks soov – kontsertidel peavad lava taga olema üksnes Versace rätikud. Ning miskipärast lõikab ta need siis pooleks…

George Clooney

Võib kõlada uskumatuna, kuid filmi «Gravity» võtetel nõudis vanameister, et tema treileri kõrval oleksid rannahütt ja mullivann.

Jay-Z

Jay-Z on väga mõistlik, nõudes kontsertidel üsknes kõrge kvaliteedilist pähklivõid ning moosi, vahendab Hollyscoop.

Britney Spears

2011. aastal Londonis O2 hallis esinedes nõudis Britney ilma saiata McDonaldsi juustuburgereid, kuivatatud ploome ning raamitud fotot printsess Dianast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles