Tom Cruise: ma ei kavatse lahku minna

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tom Cruise ja Katie Holmes
Tom Cruise ja Katie Holmes Foto: AFP / Scanpix

Näitleja Tom Cruise eitas viimasel ajal tema eraelu ümber keerlema hakanud kuulujutte, nagu kavatseks tema ja ta abikaasa Katie Holmes lahku minna.

USAs ilmus mitu artiklit, milles väideti, et Holmes kavatseb koos kaheaastase tütre Suriga Los Angelesest New Yorki kolida, kirjutab Wenn.

«Katie`le on abielukoorem rõhuvana hakanud tunduma ning ta tahab natuke aega omaette olla. Kuid Tom ei lubaks tal Surit endaga kaasa võtta. Kui Katie vahetaks elukohta, siis läheks Tom temaga kindlasti kaasa,» sõnas tundmatuks jääda soovinud allikas.

Allika väitel on Holmes väsinud, et abikaasa ta igat sammu kontrollib ja lapse kasvatamise on peaaegu tervenisti enda kätte haaranud.

«Tom on kehtestanud karmid kodused reeglid, mida kõik pereliikmed peavad järgima ja see on raske. Selle tõttu tahaks Katie mõni aeg lahus elada,» jätkas allikas.

Tom Cruise'i pressiesindaja tegi ametliku avalduse, et kuulus näitelejatepaar ei kavatse lahku minna ning nende kooselu on õnnelik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles