Robbiega voodisse pääsenu on fännanud meest juba 18 aastat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud teisipäeval, 20. augustil andis Briti popstaar Robbie Williams Tallinna lauluväljakul kontserdi.

Robbiet oli kuulama tulnud üle 60 000 inimese nii Eestist kui ka väljamaalt. Staari kontserdi ajal õnnestus aga ühel noorel naisel mehega n-ö voodisse saada. Elu24 uuris Leedust pärit Jurgitalt, kas tema eluunistus on nüüdseks täitunud.

1. Jurgita, kui suur Robbie fänn sa oled? Kas julgesid kunagi unistada, et temaga ka reaalselt kohtud?

Olen fännanud Robbiet juba tema Take Thati aegadest peale - alates aastast 1995. Kui aus olla, julgesin unistada vaid sellest, et näen teda kunagi laval, isegi võimalus tema kätt katsuda tundus võimatu. Kuid sellest, et saaksin teda kallistada, poleks ma iialgi julgenud unistada! See tundus uskumatu - eriti, kuna olen pärit Leedust ja mul puuduvad võimalused teda kõikjal kuulamas-vaatamas käia.
 
Olen väga-väga õnnelik, et temaga voodisse sain. Mul on tunne, nagu viibiksin seitsmendas taevas ja pole siit niipea maa peale naasmas. Robbie rokib veelgi enam kui kunagi varem!
 

2. Kas sa oled nüüd Leedus kuulus? Kas sa oled pidanud palju intervjuusid andma?

Mina ei ole kuulus, Robbie Williams on! Kuid tõsi, olin siin kuulus nii 2-3 päeva. Mõni kohalik ajaleht kirjutas toimunust, samuti andsin raadios intervjuu, kuid põhjalikku kajastust see siiski ei leidnud. Kuid mu sõbrad-tuttavad on mulle suure unistuse täitumise puhul õnne soovinud.

3. Kas sa teadsid, et Robbie fänne endaga voodisse kutsub? Kas on ehk veel mõni kuulsus, kellega sooviksid kohtuda (või voodit jagada)?

Ei, ma ei teadnud seda. Tean, et Youtube'is on tuurist mõned videod üleval, kuid ma ei tahtnud neid enne kontserti vaadata ning tundub, et see oli väga hea otsus. Seega, kui ta mind lavale kutsus, tuli see suure üllatusena. See oli väga ootamatu ja asjaolu, et ta mind nii paljude hulgast valis... Ütleme nii, et see on hullumeelne kogemus.

Rohkem kuulsusi, keda tahaks kindlasti kohata, ei oska ma nimetada. Kui, siis ehk Take Thati kutid. On palju toredaid superstaare, kuid nad ei mängi minu elus olulist rolli. Olen uhkusega Robbie Williamsi fänn. 18 aastat olen teda armastanud ja temaga kohtumisest unistanud... Ja see kõik läks täide!



 

 

 
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles