KURIOOSUM/ naine oli koomast ärgates neljandat kuud rase

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Eelmise aasta septembris sõitis britt Gemma Holmes rolleriga vastu pargitud autot ning lendas suure hooga vastu lambiposti.

Tagajärjeks olid ulatuslikud vigastused, nende seas erinevad peavigastused ning murtud selg. Koomasse langenud naine viidi haiglasse ning arstid ei uskunud, et ta elama jääb.

Kuid õnnelikul kombel ärkas Holmes kolme kuu pärast koomast üles ning polnud mitte üksnes elus, vaid oli ka neljandat kuud rase!

Õnnetuse tagajärjel oli Holmesil aga mälukaotus ning ta ei mäletanud oma elust kolme viimast aastat – ka seda, kuidas ta lapse isaga kohtus. Haigla abiga otsiti lapse isa küll ülesse, kuid paar ei jäänud kokku, vahendab SWNS.

Arstid hoiatasid juba niigi palju üle elanud naist, et lapse kandmine on tema nõrgale tervisele väga ohtlik ning enne lapse ilmale tulekut ei ole neil võimalik ka tema selga opereerida.

Kangelaslikult otsustas Holmes aga lapse igal juhul alles jätta.

Ta sõnas: «Ma olin šokis. Kuid ma mõtlesin, et kui see väike beebi minu sees suutis selle kohutava kokkupõrke üle elada, oli laps saatuse tahe,» vahendab The Huffington Post.

Mais tõigi Holmes keisrilõike abil ilmale terve poisslapse, kes sai omale nimeks Rueben Miracle Holmes.

Mõne kuu pärast läheb Holmes keerukale operatsioonile, mille käigus arstid murravad tema selja ning asetavad sinna metallplaadid. Tänu plaatidele peaks naine kahe ja poole aasta pärast suutma jälle omal jalul kõndida.

Soovime emale ja lapsele kõike paremat!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles