Henrik Kalmet: Kaur Kenderi Armani särk on arvatavasti Rain Lõhmuse oma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Kalmet
Henrik Kalmet Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Henrik Kalmet astus eelmisel nädalal Arvamusfestivalil üles vaimuka kokkuvõttega, mis sotsiaalmeedias laia kõlapinda sai.

«Igas heas naljas peab olema omajagu tõtt, muidu ta ei töötakski, aga kellegi südametunnistusele koputamine pole küll olnud eesmärgiks,» rääkis Kalmet Menule.

Noormehe sõnul püüdis ta oma sõnavõtuga erinevat vaatenurka pakkuda, mis tihti poliitikute või teiste avaliku elu tegelaste vaatenurga kõrval puudub ja laseb asjadel paista liialt üheplaanilistena.

Kui noor näitleja tögas Arvamusfestivalil ka Kaur Kenderit, kes sõitis kohale Maseratiga, kandis särki, millel ilutses kiri «Armani Jeans», ja hakkas vaesusest rääkima, siis Kalmet kinnitas, et tegelikult polnud tema eesmärk meest korrale kutsuda.

«Mis Kaur Kenderisse puutub siis polnud mul küll plaanis teda kuidagi korrale kutsuda või näpuga vibutada, sest see Maserati kui ka arvatavasti Armani särk on Rain Lõhmuse omad, Kaur pole süüdi, ta on sama vaene kui me kõik,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles