Palestiinas arreteeriti mees Mohamed Morsi parfüümi tõttu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mohamed Morsi parfüüm ?!
Mohamed Morsi parfüüm ?! Foto: SCANPIX

Palestiina julgeolekujõud arreteerisid Läänekaldal islamistide poolehoidja, kes müüs parfüümi, mille nimi viitas Egiptuses võimult tõugatud presidendi Mohamed Morsile.

36-aastane Islambuli Badir kuulub islamistlikkusse liikumisse Hamas, edastab AFP.

Mees arreteeriti Tulkaremis talle kuuluvas parfüümipoes, mida ta peab koos oma venna Abdel Fattah Badiriga.

«Selle nädala teisipäeval saabusid relvastatud isikud, kes otsisid poe läbi ja konfiskeerisid kõik parfüümipudelid, millel oli silt Morsi. Nad arreteerisid Islambuli ja konfiskeerisid ta sülearvuti,» lausus vend ajakirjanikele.

Päev pärast arreteerimist pani kolmas vend, 24-aastane Qassam Badir poele sildi, milles vabandati klientide ees, et võimud konfiskeerisid Mohamed Morsi parfüümi.

Abdel Fattah Badiri sõnul ei selgitanud võimud neile arreteerimise põhjust. Pere oletab, et seda võidi teha, kuna neil oli parfüüm, mille silt viitas Egiptuse endisele presidendile.

Vendade kinnitusel oli parfüümil juhuslikult selline nimi ning kuna ka kliendid seostasid seda Mohamed Morsiga, siis muutus parfüüm populaarseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles