Madonnaga puhkav Eesti poiss Jaan Roose: Madonna ei salli laiskust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Tantsuparadiis" - akrobaatiliste trikkidega esines Madonna eelmise aasta maailmaturnee MDNA 2012 ametliku showtrupi liige – professionaalne slackliner rahvusvahelisest «Gibbon Slacklines» pro-tiimist, Jaan Roose
"Tantsuparadiis" - akrobaatiliste trikkidega esines Madonna eelmise aasta maailmaturnee MDNA 2012 ametliku showtrupi liige – professionaalne slackliner rahvusvahelisest «Gibbon Slacklines» pro-tiimist, Jaan Roose Foto: AFP / Scanpix

Mõned päevad tagasi ilmusid Eesti meedias pildid sellest, kuidas Eesti tantsija Jaan Roose koos Madonna ja tema perega Prantsusmaal lõbusalt aega veedab.

Buduaar uuris Jaanilt, kuidas Madonna ta üldse leidis.

«Madonnal oli oma turnee jaoks vaja uut slackliner'it (slackliner on postide või puude vahele tõmmatud kuni 5 cm laiusel elastsel köiel trikitaja) ning mina olen selles üks parimaid kogu maailmas. Minuga võeti ühendust, sain sõnumi, kus oli kirjas, et Madonna otsib oma turneele slackliner’it ja soovib mind näha, workshop on järgmisel nädalal New Yorgis. Kaks päeva hiljem olingi New Yorgis, oma uue elu lävel… Algul oli plaan jääda nädalaks, kuid sellest sai terve aasta,» kirjeldab Jaan, kuidas kõik alguse sai.

Milline on Madonna aga tavaelus? Inimesena on ta karmilt armas ja see meeldib mulle väga. Ta teab, mida ta tahab ja on nõus ennast hulluks töötama.»

Madonna füüsilisest vormist on räägitud aastaid, kas ta tõesti näeb ka praegu nii hea välja? Madonna teeb regulaarselt trenni ja ta on meeletult heas vormis. Ütlen ausalt, et paljud noored naised kadestaksid Madonna keha ja füüsilist võimekust. Ta on ennast suure vaevaga nullist üles töötanud ja ei salli laiskust läbi vabanduse.

Kui palju sa Madonnaga aega veedad?

Kui meediale toetuda, siis oleme koos Paintballi mänginud, sõitnud veeskuutritega merel, pidutsenud, sünnipäevi tähistanud ja veel mitmeid muid asju! Ei hakka siinkohal rohkem detailidesse laskuma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles