AINULE MEESTELE/ revolutsiooniline leiutis: vedelad sületantsupüksid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vedelad sületantsupüksid.
Vedelad sületantsupüksid. Foto: Kuvatõmmis.

Vedelad sületantsupüksid Liquid Lapdance on väidetavalt parim leiutis pärast stripptantsuposte...

Mis asjad need siis on? Tootja sõnul on need maailma esimesed aluspüksid, mis on spetsiaalselt disainitud sületantsude ajal kandmiseks, vahendab Bro Bible. Täpsemalt peaksid need sületantsu ajal veel suuremat mõnu pakkuma.

Vedelad sületantsupüksid on mõeldud meestele ja neid kantakse tavaliste pükste all.

Tootja reklaamib pükse kodulehel järgmigselt:

1.     Niisutavad ja õlitavad peenist.Niisutatud peenis on tundlikum kui kuiv peenis. Kui strippar hõõrub end sinu vastu, tunned sa  teda palju tugevamalt kui muidu.

2.     Võimaldavad peenisel täielikult kõvastuda.Enamik aluspesu pole mõeldud kandmiseks siis, kui peenis on kõva. Meie oma on. 

3.     Muudavad kõik sületantsud valutuks.Kuivad sületantsu võivad olla üpris valulikud ning paljud mehed neid ka just sel põhjusel väldivad. Vedelad sületantsu püksid muudavad sületantsu valutuks. Me testisime neid nii suurte kui ka kondiste tagumikega. Isegi vanaemade tagumikega! Ei mingit valu!

4.     Imavad su sperma.Kui sa sületantsu ajal saad orgasmi, võib see olla üpris piinlik: märg plekk sinu pükstel, sperma strippari kehal. Kandes vedelaid sületantsu pükse, pole vaja selle pärast enam muretseda! Neid kandes võid sa täielikult lõõgastuda ning nautida orgasmi ilma muretsemata.

Ülimalt äge või väga veider?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles