Robbie Williams: dr Oolo on suurepärane kiropraktik!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robbie Williams viis Tallinna lauluväljakul voodisse leedu kaunitari
Robbie Williams viis Tallinna lauluväljakul voodisse leedu kaunitari Foto: Fänni pildid

Laulja Robbie Williams tänas Twitteri vahendusel dr Allan Austin Oolot, kes tema selja enne teisipäevast kontserti paika sättis.

«Thanks @ Dr Oolo for sorting me out in Estonia today. Great Chiro, super nice man x,» säutsus Robbie. (Eesti k: «Aitäh dr Oolole, kes mind Eestis hädast välja aitas. Suurepärane kiropraktik, supertore mees.»)

Oolo saabus esmaspäeva pärastlõunal USAst ja vaevalt oli ta lennukist maha saanud, kui tuli ärev kõne Peeter Rebaselt, et Robbie vajab abi, kirjutas Õhtuleht.

Oolo kohtus õhtul Robbie'ga tema hotellitoas: «Ta oli kui 90-aastane mees. Ta selg oli väga pinges, ta ei saanud liigutadagi.» Oolo nentis, et kui kontsert pidanuks olema esmaspäeval, poleks see mingil juhul võimalik olnud.

Robbie vigastas oma selga mõned päevad varem ühe ootamatu hüppega, kuid probleemi algne põhjus lasub kaugemalgi, vigastuses, mille Robbie sai laval üheksa kuud varem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles