Galerii: Robbie kontserdi lõpetas vägev ilutulestik

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Ma olen Robbie kuradi Willaims ja kaks järgmist tundi on teie persed minu!» karjus gigastaar eile õhtul täpselt kell üheksa Tallinna lauluväljakule kogunenud publikule.

Robbie sai hakkama tõepoolest kõva showga. Taeva poole lendas juba esimeste lugude alguses hunnikute viisi punaseid ja kuldseid linte. Seejärel veeres lavale seitsmemeetrine rauast Robbie peakuju, mille seest lasti samuti taeva poole hunnik punaseid ja kuldseid õhupalle. 

Järgmiseks ilmus lavale pronksikarva hiigelpea, mis oli loomulikult Robbie enda nägu ning liikus lavakeelel rahva keskele. Selle seest purskus omakorda tuleleeke, sädemeid ning lõpuks ka veejuga, mis esimestes ridades olijad märjaks kastis.

Robbie meelitas lavale ka ühe leedu näitsiku, kellega kärtspunaste voodilinade vahele puges ja õrnusi jagas.

Kontserdi lõpus ilmus Robbie lavale Eesti lipuga ja õnnitles eestlasi taasiseseisvumise aastapäeva puhul, suudeldes lõpuks isegi meie sini-must-valget lippu.

Kontserdi lõpetas vägev ilutulestik.

Vaata pilte!

Kuidas sina kontserdiga rahule jäid?

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles