Robbie käis enne kontserdi algust haiglas süsti saamas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Robbie Williams kordas eilsel Tallinna kontserdil mitmeid kordi, et ei tunne end kuigi hästi, kuna selg valutab. Samuti kiitis mees Eesti «druge» ehk ravimieid, mis talle enne kontserdi algust korraliku «kicki» andsid.

Need, kes Robbie sõnakõlksutust ja laval vahepeal ka kepi toel liipamist naljaks pidasid, peavad siiski pettuma, sest mees kannatas peale Tallinnasse saabumist tõepoolest ägedate seljavalude käes.

«Nii viidigi Robbie enne lauluväljakut hoopis haiglasse, kus mehele korralik valuvaigistav süst tehti,» pajatas Elu24 usaldusväärne allikas.

Ka produtsent Peeter Rebane jagas täna 21. augustil Raadio 2 saates “Kuulderaadius” muljeid eilsest Tallinna Lauluväljakul toimunud Robbie Williamsi suurejoonelisest kontserdist. Saates kinnitas Rebane muuseas ka tõsiasja, et Robbie Williamsi eilne kontsert oleks peaaegu ära jäänud.

Rebane kinnitas, et Robbie kannatas enne kontserdit seljavalude all ning ta toimetati Mustamäe haiglasse, kus staar veetis lausa kaks kuni kolm tundi. Rebane rääkis, et poplaulja jäi Eesti arstide ja nende poolt pakutud ravimitega väga rahule ning sai valule leevendust.

Staar sai pärast haiglakülastust kontserdipaika naasta ning andis meeleoluka ja elamusterohke kontserdi. Rebane mainis, et Robbie Williamsi kontserdi ärajäämisest Tallinna Lauluväljakul oli intsidendi tõttu siiski väga vähe puudu.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles