Motoklubi kutsub bluusi kuulama

Gert Kiiler
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval korraldab motoklubi Patriot Legion Vanaõue puhkekeskuses tasuta ürituse «Rock­4You».
Laupäeval korraldab motoklubi Patriot Legion Vanaõue puhkekeskuses tasuta ürituse «Rock­4You». Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Laupäeval korraldab motoklubi Patriot Legion Vanaõue puhkekeskuses tasuta ürituse «Rock­4You», mille kavas on palju muusikat.


Programmi kokku pannud kitarrist Toomas Kengsepa sõnul astuvad vaatajate ette ansamblid Dramamama, Slinghunt, Crazy Dayz, Erki Sepp & Kärt Kaljaspolik, Koit Soasepp ja Sõbrad ning Viljandi bändid Old Emotion ja Buffet.



«Enamik esinejaid on mu enda sõbrad-tuttavad, kellel oli aega ja võimalust seekord kaasa lüüa,» rääkis Kengsepp. Tema astub lavale ansambli Hurriganes töötlusi esitavas bändis Crazy Dayz.



«On üsna kindel, et esinejate hulgas on ka vanameister Jüri Rosenfeldt,» lausus Kengsepp.



Korraldaja jutu järgi selgub see, mis järjekorras bändid esinevad, alles kohapeal. Esimene ansambel alustab kell 16 ja viimane lõpetab kella 2 paiku öösel.



«Üldiselt on tegu intiimsemat sorti ettevõtmisega, kus muusika on bluusikeskne ja kindlasti on esinejate vahel vaikusehetki, mil võib lihtsalt looduskaunist kohta nautida,» rääkis Kengsepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles