Robbie Williams esineb juba täna õhtul Tallinna lauluväljakul

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robbie Williams
Robbie Williams Foto: promo

Täna õhtul esineb Tallinna Lauluväljakul üle 60 000 pealtvaataja ees Briti edukaim sooloartist ROBBIE WILLIAMS, kes tuleb Eestisse oma ülieduka staadioniturnee «Take The Crown – Stadium Tour 2013» raames. Staar saabus eralennukiga Tallinna eile õhtul.

Piletid kontserdile on veel müügil Ticketpro internetipoes  ning kõigis Ticketpro müügipunktides, Statoili teenindusjaamades, Selverites, valitud Eesti Posti kontorites üle Eesti.

Piletid on müügil ka kohapeal enne kontserdi algust Mere ja Oru värava piletikassades.

Täna hommikul toimuvad veel viimased tehnilised ettevalmistused õhtuseks show'ks ning kontsertfilmi salvestamiseks. Täna päeval toimub lauluväljakul ka peaproov, mille käigus mängitakse terve show koos saatebändi ja taustalauljate ning eriefektidega täies mahus läbi, et viimast korda üle kontrollida Robbie esinemise, kinodesse otseülekande ning kontsertfilmi salvestamise jaoks vajaliku massiivse tehnikapargi töö.

Tallinna Lauluväljak avab täna väravad kell 16.00. Publikule on avatud Mere, Oru ja Mäe väravad. Soojendaja Olly Murs alustab orienteeruvalt 19.30. Lava ette tuleb piiratud mahtuvusega ala, kuhu pääseb kolm tuhat esimesena kohale tulnud fänni. Eraldi pileteid lava ees asuvasse tsooni ei müüda, sinna pääseb tavapiletiga kontserdikülastaja käepaela alusel, mis antakse antud tsooni sisenemisel.

Seoses Robbie Williamsi kontserdiga muudetakse täna Lauluväljaku ümbruses liikluskorraldust ja piiratakse sõidukiirust. Külastajail palutakse kontserdile tulla varakult ning ühistranspordiga või jala. Parkimine Tallinna Lauluväljaku ümbruses on piiratud. Parkimise ja liikluskorralduse skeemi leiab SIIT.

Külastajatel palutakse pöörata tähelepanu ka ürituse ohutuse tagamise nõuetele. Tallinna Lauluväljaku ala ülevaatliku plaani ja operatiivinfo leiab SIIT!

Briti edukaim sooloartist Robbie Williams esineb Tallinna Lauluväljakul täna õhtul, 20. augustil koos 11-liikmelise live-bändiga. Kontserdi erikülalisena astub lavale Briti popartist Olly Murs.

Robbie Williamsi Tallinna show'st valmib täna staari sellesuvise turnee ainus ametlik kontsertfilm «Robbie Williams – Live in Tallinn». Kontserti lauluväljakul näidatakse täna ka otsepildis kinodes üle maailma.



 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles