Avameelne teleintervjuu: prints William rääkis elust beebi George'iga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Prints William rääkis oma esimestest nädalatest koos beebiga.

Prints Williami ja hertsoginna Catherine'i poeg prints George sündis 22. juulil ning värsked vanemad on õnnelikud, kuid veidi väsinud, vahendab CNN.

31-aastase Williami sõnul oli beebiga haigla trepile kümnete ajakirjanike ette ilmumine kummaliselt loogiline.

«Olime koos Kate'iga George'i sünnist nii vaimustuses, et näitasime teda rõõmuga kõigile, kes vaadata tahtsid. Eks iga värske lapsevanem teab, kui suur on su kiht vastsündinuga eputada ja kuulutada, et sinu beebi on maailma kõige ilusam ja üldse kõiges kõige parem,» naeris William.

Uhke isa märkis, et beebi käitus haigla trepil väga viisakalt: «Olen lihtsalt rõõmus, et ta terve see aeg täiest kõrist ei röökinud!»

Kuningliku pere fännidele avaldas muljet, et kui perekond haiglast lahkus, paigaldas William turvahälli ise sujuvalt autosse. «Uskuge mind, ma ei teinud seda esimest korda. Ma tean, et selle üle on spekuleeritud. Ma tõesti pidin harjutama,» seletas prints.

William oli ka esimene, kes George'i mähet vahetas: «Kõik ämmaemandad vaatasid minu poole, et «tee seda, tee seda».»

Williami sõnul kasvab George hoogsalt ning poiss on paras võitleja. «Ta vingerdab päris palju ringi ega taha palju magada, mis on pisuke probleem.»

William tunnistas, et ta on igal kellaajal valmis George'i eest hoolitsema, kuid «mitte nii palju kui Catherine».

«Catherine teeb fantastilist tööd. Minu jaoks on Catherine ja nüüd ka pisike George prioriteedid. Viimased nädalad on minu jaoks olnud hoopis teistsugune emotsionaalne kogemus. Ma ei uskunud iial, et midagi sellist tunda saan... Paljud asjad mõjutavad mind nüüd teistmoodi,» ütles William.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles