Hiina politseinik tekitas seitsmekuusele lapsele koljuluumurrud

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiina politseinik tekitas seitsmekuusele lapsele koljuluumurrud
Hiina politseinik tekitas seitsmekuusele lapsele koljuluumurrud Foto: SCANPIX

Hiina võimud uurivad möödunud kuul aset leidnud juhtumit, milles politseinik kukutas seitsmekuuse lapse pea ees vastu maad, tekitades talle koljumurrud.

Henani provintsi Linzhou politseinik Guo Zengxi oli tööst vabal ajal koos sõpradega teel karaokebaari, kui märkas ühte mees ja ta naist koos lapsega, edastab China Daily.

Politseinik vedas sõpradega kihla, et paari käes ei ole laps, vaid nukk. Guo läks mehe juurde, puudutas süles olnud lapse põske, haaras siis lapse ja lasi ta maapinnale kukkuda.

Yueyue nime kandval tüdrukul tekkis selle tagajärjel koljuluu murrud. Ta viidi esmalt kohalikku haiglasse, kuid edaspidi viiakse Pekingisse asjatundjate uurida.

Guo oli juhtumi ajal töölt vaba. Talle määrati selle juhtumi eest karistuseks vaid 15 päeva pikkune vangistus. Esialgu rohkem ta karistada ei ole saanud, kuid juhtumi uurimine jätkub.

Hiina sotsiaalmeedias langes kommenteeriti seda juhtumit laialdaselt ning politseinik mõisteti hukka.

«Juhtumit uuritakse põhjalikult ning seaduse raames,» teatas Linzhou linnavõimu esindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles