Lennukis püksid maha tõmmanud mees tuli lagedale huvitava vabandusega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennukis püksid maha tõmmanud mehe vabandas: ta peenis oli piparmündiõliga kokku saanud.
Lennukis püksid maha tõmmanud mehe vabandas: ta peenis oli piparmündiõliga kokku saanud. Foto: SCANPIX

FBI uurib Ameerikas aset leidnud huvitavat juhtumit, kus Utahi mees tõmbas lennukis teiste reisijate ees oma püksid maha.

Mehe vabandus: ta oli enda peenisele kogemata piparmündiõli määrinud ning üritas nüüd ärritust leevendada.

48-aastane mees lendas lennufirma Air Delta lennukiga Minneapolisest Minnesotasse, kui ta hakkas järsku oma pükste kallal askeldama, tõmbad siis luku lahti ning võttis oma peenise välja, kirjutab The Smoking Gun.

Maandudes politseil meest aga tabada ei õnnestunud, sest ta lahkus lennujaamast imekiiresti ning ei jäänud isegi oma pagasi saabumist ootama.

Tema pagas arreteeriti politsei poolt ning kaks päeva hiljem õnnestus neil ka mees üles leida ja teda küsitleda.

Clarke ütles võimuesindajatele, et Amsterdamis, kust ta lend alguse sai, tekkis tal peavalu ning selle leevendamiseks hõõrus ta enda otsaesisele piparmündiõli ning kaheksa tundi hiljem Minneapolisest Minnesotasse lennates puutus ta tualetis käies õliste kätega oma peenist ning oma kohale tagasi istudes hakkaski see kehaosa sügelema. Enda sõnul üritas ta tegevust mantliga varjata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles