DRAAMA/ Jennifer Aniston ja Angelina Jolie oleksid peaaegu samale lennule sattunud!

Elu24
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Aniston.
Jennifer Aniston. Foto: SCANPIX

Eelmisel nädalal oleksid Hollywoodi megakaunitarid Jennifer Aniston ja Angelina Jolie kogemata sattunud samale ookeaniülesele lennule, kuid õnneks suudeti draama ära hoida.

Brad Pitti endine abikaasa Aniston ja praegune partner Jolie olid teineteise teadmata broneerinud sama British Airwaysi lennu esimese klassi pileti Los Angelesest Londonisse, kuid õnneks märkas seda üks reisifirma töötajatest ning teatas ebamugavast kokkusattumusest Anistoni inimesi. Nii otsustas Anison Londonisse oma uue filmi «Me oleme Millerid» esilinastusele lennata hoopis järgmisel päeval, vahendab E! News.

Ometi polnud lennuke aga ainuke koht, kus kuulsad näitlejannad oleksid võinud ootamatult kohtuda. 

Londonis olles peatuvad mõlemad naised tavaliselt just ühes ja samas luksuslikus hotellis, kuid õnneks suutsid staaride abilised ka selle kokkupõrkamise võimaluse ära hoida ning nii ei peatunud seekord selles hotellis ei Aniston ega ka Jolie.

Brad Pitt kohtus oma praeguse partneriga 2005. aastal filmi «Härra ja Proua Smith» võtetel, mil ta oli veel Anistoniga abielus. Nende lahkumineku ümber oli suur kära, kuid Aniston ütles kolm aastat hiljem ajakirjale Vogue antud intervjuus, et nende lahutus ei olnud nii ühepoolne kui see paistis, vahendab New York Post.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles