Superkolmik: oleme pettunud, et Keit välja langes

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linda Zagorska
Linda Zagorska Foto: TV3

Elu24.ee žürii superkolmik on andnud oma hinnangu pühapäevase saate «Eesti otsib superstaari» esitustele. Superkolmikusse kuuluvad napilt finaalist välja jäänud

Kaidi Feldmann

,

Karolin Minenko

ja

Linda Zagorska

. Hinnangud on antud esinemise järjekorras.

Karolini seekordseks lemmikuks oli Keit, Lindal Artur ning Kaidi pani esikohale Jana. Ainus, kes figureerib kõigi žüriiliikmete esikolmikus, on Keit. Superkolmiku isiklikud edetabelid leiad artikli lõpust.

Keit
Kaidi: Keit on musikaalne ja lisaks sellele on ta laval kaasahaarav ja vaba. Ta on enesekindel ja oskab laval flirtida.
Karolin: Hea, positiivne algus saatele! Vaba olek laval ja meeletu sära mõjus super hästi! Ei saa absoluutselt aru, miks Keit pidi lahkuma, üks parimaid selles, esimeses finaalsaates!
Linda: Kõigepealt mainin, et olen väga üllatunud ja veel rohkem pettunud et Keit välja langes, kahtlemata kõige tugevam tüdruk selles saates.
Lauluvalik on väga hea ja samas raske, mis näitab just tema hääle ulatust ja kontrasti. Superesitus.


Timothy
Kaidi: Timothy on selline magus inimesetüüp, vokaalselt oli hea, aga minu jaoks jäi tänases esinemises seksikust väheks, või seda iha, mida selle loo juures oleks vaja olnud. Hetkel jätab rohkem sellise meeleolumuusika laulja mulje.
Karolin: Romantiline, loomulik esitus, muidugi on tal eelis lauldes inglise keeles ehk oma emakeeles. Teab, millest laulab ja mõjub laval nagu professionaalne laulja!
Linda: Esitas laulu originaalile väga sarnaselt, julge esitus. Kõik oli paigas, väga hea.


Kristjan
Kaidi: Kristjan on üks neist lauljatest, kelle pilk võidab tuhandete tüdrukute südameid. Vokaalselt oli algus parem, lõpp kiskus nõrgaks. Minu arust oli vale lugu valitud, seal oleks vaja olnud suuremat häält. Kuid ta on rõõmus ja sõbralik inimene ja see mulle tema juures meeldib.
Karolin: Väga armas ja siiras esitus, aga tean ka, et ta suudab veel rohkematki! Kahtlemata üks intelligentsemaid ja armsamaid finaliste!
Linda: Närvis oli natuke:). Esitus ei olnud just kõige parem, aga ma olen kindel, et ta on rohkemaks võimeline ja loodan, et ta seda ka välja näitab.


Arno
Kaidi: Arno on omapärane inimene ja see lauluvalik sobis suurepäraselt tema isiksusega. Hea esitus! Pani ennast vaatama ja kuulama.
Karolin: Väga hea valik valida lugu eesti keeles! Huvitav, silmapaistev ja südamlik esitus! Väga meeldis!
Linda: Väga hea oli kuulda midagi rahulikumat tema esituses, nüüd olen rohkem veendunud, et ta laulab tõepoolest hästi ja kuidagi seletamatult eriliselt. Mulle meeldis seekord laval tema ükskõikne olek, mis sobis selle lauluga hästi.


Eliis
Kaidi: Eliis on soe ja särav tüdruk. Peab viisi ja on musikaalne, aga tänane esitus oli igav ja power’it jäi väheks. Vokaalselt jäi nõrgaks.
Karolin: Väga hea laul, kuid võib-olla mitte just temale sobilik vokaalselt. Muidu särav, võluv väljanägemine, positiivne olek!
Linda: Liiga vaikne ja kõik on kuidagi ühesugune, valjemat häält oleks natuke vaja teha, puudus kontrast.


Taavi

Kaidi: Taavi on üks minu lemmikutest kindlasti. Isikupärane, sisemiselt huvitav natuur. Musikaalne ja omab häid vokaalseid võimeid.
Karolin: Alati sügav ja hingestatud esitus. Tugev pluss, et ta vaatab alati kaamerasse ja paneb end kuulama.
Linda: Kohutavalt hea lugu ja sobis Taavile väga hästi, ainult natuke jättis liiga ükskõikse mulje lavaolekuga.


Jana
Kaidi: Jana tundub inimesena väga vaikne ja armas, kuid lavale astudes näen suurt isiksust, kes valitseb lava täielikult. Temperamendilt teistest erinev. Omab suuri vokaalseid võimeid. Minu isiklik lemmik.
Karolin: Valmis laulja! Laval vaba ning näha on, et ta naudib seda, mis ta teeb. Väga hea inglise keel.
Linda: Ei oska midagi kommenteerida, kõik oli super.


Artur
Kaidi: Väga stiilne esitus! Algus väga võimas, kuid lõpus vajus lavaline olek natukene ära. Üldiselt mulle meeldis.
Karolin: Näha, et omas elemendis. Väga hea esitus ning palju õnne!
Linda: Kõige parem esitus selles saates, tunneb ennast laval hästi, ei karda ennast välja elada ja laulu osa oli jällegi veatu.


Kristiina
Kaidi: Kristiinal on väga mõnus hääletämber. Ta jääb oma isepärase välimuse ja häälega inimestele kohe meelde, mis annab talle kindlasti suured eelised saates kaugele jõuda. Kuid mulle tundub, et ta ei suhtu asjasse täie tõsidusega ja kuigi loo valik oli väga hea, rikkus lavahirm seekord asja ära. Esitus oli natukene ebalev ja hirmunud. Oleks võinud laval rohkem rokkida.
Karolin: Alati olnud väga hea lauluvalik, seekordne laul pani mind positiivselt imestama, sest nagu originaallaulu laulja oleks laulnud. Väga hästi sobis laul pluss tema omapärane tämber ja olek.
Linda: Soovituseks siiski: mitte kunagi välja näidata, kui sul midagi valesti läheb. Muidu oli hea, aga tahaks kuulda tema esituses midagi ballaadilikumat ka.


Norman

Kaidi: Norman on see teine, kellel on miljoni dollari naeratus, heas mõttes playboy-tüüpi poiss, kes sulatab väga paljude tüdrukute südameid. Seekord ei tundnud, et tema esinemine oleks mind puudutanud, laulis liiga iseendale. Vokaal jääb nõrgaks.
Karolin: Laulu algus mõjus väga veenvalt, poleks ma telekat vaadanud, oleks arvanud, et seda laulab Mika. Raske laul, aga tubli esitus!
Linda: Natuke vale lauluvalik, sest ma poel veel kunagi kedagi seda laulu esitamas kuulnud nii, nagu see originaalis oleks, liiga raske laul.

Kaidi edetabel
1. Jana
2. Taavi
3. Keit
4. Artur
5. Arno
6. Kristiina
7. Timothy
8. Kristjan
9. Norman
10. Eliis


Karolini edetabel
1. Keit
2. Kristiina
3. Arno
4. Artur
5. Jana
6. Kristjan
7. Taavi
8. Tim
9. Norman
10. Eliis


Linda edetabel

1. Artur
2. Keit
3. Jana
4. Taavi
5. Timothy
6. Arno
7. Norman
8. Kristiina
9. Kristjan
10. Eliis

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles