Robbie Williamsi kontserdile on müüdud üle 50 000 pileti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robbie Williams
Robbie Williams Foto: SCANPIX

Nädala pärast, taasiseseisvuspäeval, 20. augustil esineb Tallinna Lauluväljakul Briti edukaim sooloartist Robbie Williams. Tänase päeva seisuga on aasta suursündmusele müüdud juba üle 50 000 pileti.

Tallinna kontserdi korraldaja Live Nation Balticsi peapromootori Eva Palmi sõnul on tegemist viimase nelja aasta suurima muusikasündmusega Baltikumis.

«Tänase päeva seisuga oleme müünud juba üle 50 000 pileti, millest ligi pool on ostetud välismaalt. Kuulujutud, et piletid on otsas, ei vasta tõele – kõik, kes soovivad seda ajaloolist kontserti oma silmaga näha, saavad veel pileteid osta, kuid seda vaid Ticketprost,» kommenteeris Palm.

Kontserdile lauluväljakul on oodata fänne enam kui 30 riigist – nii kogu Euroopast kui ka Põhja- ja Lõuna-Ameerikast ning Austraaliast. Tallinna show saab olema laulja uue turnee «Take The Crown - Stadium Tour 2013» ainsaks esinemiseks kogu regioonis – sel suvel ei esine Robbie Stockholmis ega Helsingis, Vilniuses ega Riias, Moskvas ega Peterburis. Peale selle toimub kogu Ida-Euroopas sel suvel vaid kaks Robbie show'd.

Robbie Williamsi Tallinna show'st valmib staari sellesuvise turnee ainus ametlik kontsertfilm «Robbie Williams – Live in Tallinn».

«Pärast seda, kui tegime avalikuks superuudise Robbie turnee ainsa ametliku kontsertfilmi salvestamisest Tallinnas, kasvas märgatavalt piletimüük välisriikides – nii Soomes, Lätis ja Venemaal kui ka mujal Euroopas, sest ka väga paljud Robbie fännid välismaalt soovivad jäädvustada ennast muusika-ajalukku, olles lauluväljakul filmitava kontsertfilmi osa,» lisas Palm.

Briti edukaim sooloartist Robbie Williams esineb Tallinna Lauluväljakul taasiseseisvuspäeval, 20. augustil koos 11-liikmelise live-bändiga. Kontserdi erikülalisena astub lavale Briti popartist Olly Murs.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles