Carola eksklusiivintervjuu Mena Suvariga

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mena Suvari ja Carola Madis Miamis
Mena Suvari ja Carola Madis Miamis Foto: Erakogu

Carola Madis on esimene eestlasest reporter, kellel on õnnestunud saada lühiintervjuu tuntud eesti päritolu Hollywoodi näitlejatari

Mena Suvariga

.

«Läksin Miamis muusikaprodutsent Russel Simmonsi uue rõivakollektsiooni esitlusele ja märkasin seal täiesti juhuslikult teiste seas ka tuntud näitlejatari Mena Suvarit,» pajatab reporter.ee-le tehtud intervjuus Carola Madis.

«Esimesel õhtul, kui olin Mena just intervjuu suhtes nõusse rääkinud, viidi järsku kõik staarid millegipärast kiiresti ürituselt minema. Kohale saabus ka politsei. Ma ei saanudki aru, mis täpselt juhtus.»

«Jooksin Mena Suvarile järgi ja palusin, et ta annaks mulle inteka kas või käigu pealt. Ta oli üllatunud, nimetas mind sihikindlaks reporteriks ja oli nõus vastama kahele kiirküsimusele. Ja siis ma ei saanud lihtsalt kaamerat käima. Kujutad sa ette, kaamera hakkas kõige olulisema koha peal jupsima. Intervjuu jäi saamata»

«Üks naisterahvas aga õnneks lohutas mind ja ütles, et Mena tuleb kindlasti ka homme tagasi üht moeshow'd vaatama. Ja nii oligi. Leidsin järgmisel päeval samas kohas üles näitlejatari esindaja, kes oli muuseas venelane ning kes lubas, et kui kõik hästi läheb, siis saan ka intervjuu.»

«Mulle lubati vaid paar minutit, kuid lõpuks sain siiski päris korraliku intervjuu. Rääkisime Menaga põhiliselt tervislikust toitumisest, suitsetamise kahjulikkusest, tema kahest uuest filmist ja miks ta end hiljuti kiilaks ajas.»

«Eesti juurtest teadis ta vaid niipalju, et tal elab sugulasi Pärnus. Üks vendadest olla isegi külastanud Eestit ning temagi plaanib kunagi Eestisse tulla.»

Vaata Mena Suvari tervitust Eestile: http://www.reporter.ee/index.php/2008/04/15/mena-suvari-tere-eesti/

ja lühiintervjuud: www.reporter.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles