Reporter.ee: noormees laskis kinnisvarafirma logo laubale tätoveerida

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tätoveering sai rinnad
Tätoveering sai rinnad Foto: WENN

18-aastane ehitusel abitöölisena töötav tallinlane Indrek laskis soodsama elamukrundi saamise nimel tätoveerida otsaette kinnisvaraarendaja firma logo.

Seda, millised need soodustused täpsemalt on, mees veel ei teagi, vahendas reporter.ee.

Selle tätoveeringu eest on Oru Kodu kinnisvarafirma lubanud noormehele 28 kilomeetri kaugusel Tallinnast 830 000 krooni maksva paarismaja krundi pisut odavamalt müüa.

Kinnisvarafirma müügidirektor Mario Pruul kinnitas, et idee autor on noormees ise ning nad on temaga põhjalikult vestelnud tagajärgedest, mida selline samm tema elus võib kaasa tuua. Pruul mainis, et hinnasoodustus, mis on küll konfidentsiaalne, jääb 10-30 protsendi vahemikku.

Tätoveeringu idee sai Indrek oma sõpradelt, kellest üks oli Oru Koduga sarnast kaupa juba teinud. Sõber laskis tätoveeringu teha õlale.

Umbes 1500 krooni maksva tätoveeringu maksis kinni kinnisvarafirma. Küll pole Indrek veel pangas käinud ega teagi, kas pank talle ehituse abitöölise palga peale üldse laenu annabki.

Samuti tuleb tätoveering üllatusena Indreku tüdruksõbrale. Noormees ise on aga tätoveeringuga rahul, kinnitades, et Oru Kodu logo on ilus ja meeldib talle.

Vaata reporter.ee videolugu siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles