Kuri kuulujutt: Robert Pattinsonil polegi kõhulihaseid!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Pattinson
Robert Pattinson Foto: SCANPIX
Filmi «Videvik» staaril Robert Pattinsonil, kelle trimmis keha miljoneid fännitare hullutab, pole kurjade keelte väitel mingeid muskleid tegelikult ollagi.

Ekraanil paistvad trimmis kõhulihased on nende sõnul hoopis meigikunstnike ja valgustajate hoolika töö tulemus, kirjutab Femalefirst.

«Roberti kõhu kallal töötas terve meeskond jumestuskunstnikke, et jätta mulje, nagu oleks tal kõhulihased,» rääkis üks asjassepühendatu ajakirjale National Enquirer.

«Nad kasutasid kõiki nippe, muuhulgas ka vedelat värvi, varjutamist ja videotöötlust, et tema ülakehast trimmis mulje jätta,» paljastas allikas.

«Millal iganes võtetesse paus tekkis, läks Robert sisse tagasi, et jumestamismeeskond ta korda teeks,» jätkas asjassepühendatu.

«Ka valgustusmeeskond oli abiks, luues ideaalse valguse, mis rõhutaks varjutusi ja heledamaid kohti,» lisas allikas.

Teadja sõnul oli 23-aastane staar tulemustega väga rahul, sest vihkab trenni tegemist.

«Rob pole mingil juhul nii heas vormis. Ta vihkab jõusaali ja temast ei saa kunagi musklimeest,» lõpetas asjassepühendatu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles